Caracteristici calculatoare refurbished – de ce sa investesti in astfel de dispozitive

Pana nu demult, termenul de calculatoare refurbished era destul de putin cunoscut oamenilor. Acestia asociau termenul refurbished cu cel second hand si nu intelegeau de ce unele produse au un pret mult mai mare decat altele la mana a doua. Adevarul este ca un calculator refurbished este mult mai bun din toate punctele de vedere decat unul second hand, mult mai putin folosit, arata mai bine si de regula este mult mai performant.

Ce beneficii ofera achizitionarea de calculatoare refurbished pe plan personal si profesional

Sunt persoane care investesc in calculatoare si laptopuri refurbished pentru a le folosi pur si simplu acasa, la domiciliu, pentru a face unele lucrari, pentru a termina unele proiecte, pentru petrecerea timpului liber. Adevarul este ca aceste dispozitive refurbished permit utilizatorilor intreprinderea mai multor actiuni decat cele second hand.

Un calculator sau un laptop refurbished este un model dintr-o generatie mai noua decat cel second hand si permite utilizatorilor sa se joace jocuri destul de noi, sa editeze fotografii, sa instaleze unele programe care au cerinte speciale. In plus, specialistii magazinului online https://calculator-ieftin.ro asigura clientii ca toate calculatoarele si laptopurile refurbished cumparate sunt verificate temeinic, astfel incat sa nu existe nicio suspiciune ca s-ar putea defecta dupa scurt timp de utilizare.

Calculatoare refurbished | laptopuri refurbished | Calculator-ieftin.ro

calculatoare refurbished

Fiecare produs este verificat, precum si fiecare componenta in parte pentru ca specialistii sa se asigure ca sunt functionale 100%. De asemenea, sunt verificati condensatorii de pe placile de baza, sunt testate chiar si sursele de alimentare si hard disk-ul, iar la unele laptopuri refurbished chiar se inlocuieste tastatura cu una noua. Comparativ cu produsele second hand, cele refurbished sunt foarte atent reconditionate ce implica stergere de date, curatare, testare, instalare de software si ambalare, apartin unor companii de renume la nivel international, branduri cunoscute si nu au fost folosite decat o perioada scurta.

Practic, produsele refurbished provin de la clienti care au refuzat, dintr-un motiv sau altul comanda si doar au deschis ambalajul si au folosit produsul cateva zile, perioada acceptata de catre companie inainte de returnare. De asemenea, aceste produse pot sa provina si de la clienti care au inchiriat pe o perioada determinata de timp pentru companie mai multe calculatoare sau laptopuri printr-un contract de leasing si le returneaza, sau de la magazine care le-au avut expuse la vanzare pentru a fi probate de clienti.

Postați comentarii