Cat este de important aspectul podoabei capilare in randul barbatilor? Cum poti sa obtii podoaba capilara dorita?

Pentru un numar foarte mare de barbati aspectul podoabei capilare este extrem de important. Grija pentru aspectul parului este un element care ofera siguranta si incredere de sine. Insa atunci cand intervine problema cheliei sau alopecia, lucrurile stau complet diferit. Este foarte dificil sa vorbim despre grija podoabei capilare daca chelia afecteaza aspectul parului.

Mai mult decat atat, avand in vedere faptul ca traim intr-o societate care pune foarte mare accent pe aspectul fizic si pe modul in care arata freza, este firesc ca multi barbati sa aiba temeri si intrebari cand vine vorba despre problema cheliei. Solutia la indemana in aceste cazuri o reprezinta procedura de implant par.

Provocarea data de aparitia cheliei la barbati

Pentru multi barbati chelia este cea mai mare provocare. Indiferent daca vorbim despre barbati care au probleme cu pierderea parului din zona tamplelor sau despre barbati care au problema cheliei in zona crestetului ori pe zona intregului scalp, daca acestia nu au incredere in aspectul lor fizic si daca si-au pierdut increderea de sine datorita pierderii parului, cu siguranta ca trebuie gasita o solutie.

Singura solutie pe termen lung si cu rezultate permanente este reprezentata de implantul de par. In ciuda faptului ca multi barbati privesc implant par pret ca fiind prea costisitor, trebuie spus ca vorbim despre o solutie naturala si permanenta, cu rezultate omogene din perspectiva aspectului. Din acest motiv costurile pentru implantul de par sunt mai mari decat in cazul tratamentelor care de multe ori ofera doar rezultate de scurta durata sau care nu aduc nici o imbunatatire in prevenirea caderii parului.

Prevenirea in caderea parului

Pentru a nu se ajunge la caderea parului, fiecare barbat poate sa acorde o grija sporita stilului de viata si ingrijirii podoabei capilare. Este metoda cea mai eficienta pentru a nu fi nevoie de tratamentul de implant par. In acest sens este importanta dieta care sa fie suficient de bogata in nutrienti si vitamine care sa hraneasca radacina firelor de par. Mai mult decat atat, stilul de viata ordonat in care odihna este parte din cotidian poate contribui la prevenirea caderii parului.

Folosirea unor tratamente pentru par si a unor metode de ingrijire a scalpului sau de hranire a firelor de par de la radacina poate fi de asemenea o abordare eficienta pentru a preveni caderea parului. Totusi, nu trebuie sa uitam ca in anumite cazuri aparitia cheliei este data de mostenirea genetica si nu exista abordari care sa previna acest deznodamant.

Implantul de par si costurile acestei proceduri

Deznodamantul in care caderea parului este o situatie care provoaca o nemultumire majora poate fi schimbat prin procedura de implant par. In cazul in care exista nemultumire profunda cu privire la aspectul podoabei capilare si vrei sa rezolvi aceasta nemultumire, implantul de par este solutia optima.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la o clinica specializata si sa soliciti o oferta implant par pret. In urma unei consultatii vei cunoaste costurile procedurii si etapele tratamentului.

Postați comentarii