Ce este tego si cum poate fi utilizat?

Tego reprezinta un material foarte eficient in proiectele de constructii ce implica multiple cofrari si decofrari. Principalul motiv pentru care acesta este materialul ideal in aceasta situatie este faptul ca prezinta o rezistenta caracteristica la acest gen de actiuni.

Ce caracteristici prezinta acest material?

Tego este un material ce detine o serie de caracteristici ce il fac folositor in cadrul multor proiecte de constructii.

Acesta este realizat din film fenolic si, dupa preferinte, poate fi achizitionat si cu o fata antiderapanta, ce il face intrebuintabil in placarea puntilor mijloacelor de transport de mare tonaj, precum camioanele, vapoarele, dar si pentru construirea platformelor speciale, precum scenele de concerte.

tego

Are in alcatuirea sa multiple straturi de furnire tehnice, imbinate prin incleiere cu un tip special de rasini, anume rasinile fenolforaldehidice. Tego prezinta o rezistenta foarte buna, avand o rezistenta mecanica sporita, dar si rezistenta la apa si uzura. O placa de tego poate fi reutilizata de pana la 10 ori.

Acesta poate fi confectionat fie din plop, fie din mestecan, ambele tipuri reprezentand un lemn de cea mai buna calitate. De asemenea, se poate achizitiona in diverse grosimi, iar in cazul preferintei pentru modelul far o fata derapanta, ambele straturi sunt acoperite de un strat de film fenolic de culoare inchisa, prezentand muchii inchise. Astfel, acesta nu va permite umezelii sa patrunda in interior.

La ce poate fi utilizat tego?

Placile de tego au o destinatie speciala: lucrarile de cofrare. Cu toate acestea, varianta sa cu o fata antiderapanta prezinta o versatilitate mai mare. Astfel, poate fi utilizata in contexte variate, inclusiv in amenajarea locurilor de joaca pentru copii (oferind un plus de siguranta, impiedicand alunecarea), in proiecte de industrie auto (pentru platformele pe care sunt transportate vehiculele), in amenajari de interior, putand fi utilizata ca element de decorare a peretilor.

Doriti sa achizitionati tego? Mesteru Manole va pune la dispozitie o varietate de marimi la preturi foarte bune!

Mesteru Manole va pune la dispozitie placi de tego de calitate superioara ce vor garanta succesul proiectului dumnevoastra. Achizitionand materiale de constructii de la Mesteru Manole veti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret!

Postați comentarii