Ce trebuie sa stii despre un implant dentar?
Un implant dentar în Bucuresti poate fi pus persoanelor care au de preferat minim 18 ani, in special celor care au o structura orala bine dezvoltata. Pacientii trebuie sa aiba gingii sanatoase si suficient os pentru a se potrivi implantului.
Daca structura osoasa este deficitara, trebuie efectuata o grefa osoasa inainte de introducerea implanturilor. Pentru mai multe detalii despre acest aspect, pacientii pot intra pe site-ul implantologiesector4.ro sau isi pot face o programare la clinica stomatologica din sector 4.
Pacientul trebuie sa aiba obiceiuri bune de igiena dentara. Tutunul poate interfera cu vindecarea, deci cel mai bine este ca acestia sa fie nefumatori sau sa poata limita fumatul dupa operatie.
De ce sa alegi un implant dentar în Bucuresti?
In primul rand, medicii care se vor ocupa de aceasta procedura vor oferi pacientului servicii de inalta calitate. Implanturile dentare servesc drept radacini de inlocuire.
Sunt compuse din titan, un material perfect biocompatibil, care are proprietatea de a se putea integra si fuziona ferm cu osul maxilarului. Prin fuzionarea cu osul, implanturile elimina fenomenul pierderii osoase care insoteste de obicei pierderea dintilor si care face protezele amovibile atat de incomode in timp.
Alegerea implanturilor este deosebit de judicioasa in urmatoarele cazuri:
- daca pacientul are probleme de vorbire cauzate de protezele amovibile;
- daca pacientul nu poate suporta disconfortul protezelor traditionale amovibile;
- daca protezele dentare se misca si nu mai stau la locul lor;
- daca pacientul este nemultumit de felul in care arata cu proteza sa detasabila si isi doreste un zambet cu adevarat natural
- daca pacientul s-a nascut cu unul sau mai multi dinti lipsa;
- daca pacientul a pierdut unul sau mai multi dinti din cauza unei vatamari
- daca pacientul are dinti cariati care vor trebui extrasi.
Implant dentar în Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 4 | ImplantologieSector4.ro
Dintii contribuie la functiile orale esentiale, cum ar fi mestecarea alimentelor in timpul mesei. Dintii ajuta si la formarea cuvintelor, cu ajutorul limbii si al buzelor. Desi dintii sunt importanti, pierderea dintilor este o problema obisnuita in randul multor oameni. Cauzele pierderii dintilor ar putea fi: carii, gingivita, vatamare, factori genetici si tulburari.