Cel mai bun loc pentru a cumpăra un televizor online

Atunci când am determinat cel mai bun loc pentru a cumpăra un televizor online – fie că este vorba de un televizor 4k sau 1080 HD – am luat în considerare un număr select de factori pe care îi considerăm esențiali pentru achiziționarea acestui tip de produs. Printre aceștia se numără costul de transport, tipul de livrare, selecția, politica de returnare, vânzătorii autorizați, serviciul clienți, ușurința retururilor și costul asociat acestora și, în cele din urmă, prețul.

Acum, poate vă gândiți „nu contează de unde îmi cumpăr televizoare online HD sau 4K”, deoarece veți primi același produs. Sigur, asta este adevărat. Dar, așa cum se spune, „diferenta stă în detalii”.

Citiți toate recenziile noastre cele mai recente despre televizoare online

Ultimul lucru pe care veți dori să vă alegeți este cel mai mic preț, dar de la un comerciant care nu este autorizat și, astfel, garanția nu este acoperită. Sau, mai rău, costurile lor de transport sunt astronomice și astfel îți este imposibil să returnezi produsul, chiar dacă nu este vina ta că produsul este defect. Acest lucru este important de luat în considerare dacă decideți că cel mai bun loc pentru a cumpăra un televizor este de la o terță parte.

Este foarte important să luați în considerare toate aspectele unui comerciant cu amănuntul atunci când cumpărați un televizor, deoarece acestea sunt articole mari din punct de vedere fizic, care sunt costisitoare de livrat, returnat și, în unele cazuri, costisitoare de reparat. Așadar, asigurați-vă că citiți ghidul nostru despre cel mai bun loc de cumpărare a unui televizor online înainte de a face următoarea achiziție. Există modalități de a cumpăra un televizor nou care nu va sparge banca. Cu toate acestea, ar trebui să vă așteptați să plătiți mult mai mult dacă doriți să obțineți unul dintre cele mai bune televizoare din lume.

Cum am ales cele mai bune magazine pentru cea mai bună experiență

Politica de returnare: Asigurați-vă că citiți politica de returnare a magazinului. Noi am făcut-o. Televizoarele sunt mari și costisitoare de expediat. În mod ideal, nu plătiți pentru transport în ambele direcții. Alternativ, căutați magazinele care au locații fizice, ceea ce înseamnă că puteți lăsa produsul dacă credeți că există o șansă să nu-l mai doriți. Cele mai bune politici de returnare, permițând cel puțin 30 de zile (cu excepția unuia) pentru ca produsul să fie returnat fără taxe de reaprovizionare.

cele mai populare televizoare online de vanzare pe etoc.ro

Vânzător de televizoare autorizat: În mod ideal, achiziționați televizorul de la un vânzător autorizat. De ce? Cei care nu sunt autorizați ar putea să vă vândă produse de pe „piața gri”, recondiționate sau mai rău: produse contrafăcute. Sony, de exemplu, își listează vânzătorii autorizați și s-ar putea să nu acopere garanția televizorului dacă acesta nu este cumpărat de la un vânzător autorizat. Toate alegerile noastre de top sunt vânzători autorizați.

Prețul televizoarelor online: Prețul este important și întotdeauna dorim să plătim prețul cel mai mic. Dar nu în detrimentul unei garanții sau a unui site care nu oferă asistență pentru clienți de top. Deci, asigurați-vă că evaluați „costul” prețului și asigurați-vă că nu compromiteți o experiență de încredere în favoarea economisirii câtorva lei. În cele din urmă, s-ar putea să vă coste mai mulți bani decât a meritat, mai ales dacă vă alegeți cu un produs defect pe care nu îl puteți returna. Drept urmare, am evaluat toate aspectele legate de achiziționarea unui televizor și ne asigurăm că nu veți sacrifica nimic în favoarea prețului. Acestea fiind spuse, niciunul dintre aspectele menționate mai sus nu se exclud reciproc. Ceea ce înseamnă că s-ar putea să vă alegeți cu cel mai mic preț cu cel mai bun serviciu pentru clienți.

Serviciul clienți: Aceasta este una importantă, mai ales dacă aveți o dilemă sau o problemă cu produsul propriu-zis. Veți dori o echipă de servicii pentru clienți care să vă ofere un răspuns în timp util la solicitarea dumneavoastră (maxim 24-48 de ore). În plus, ar trebui să fie preocupați de problema dvs. și să nu vă dea cu piciorul ca pe un alt client iritat, indiferent cât de nemulțumit sunteți. Am petrecut timp la telefon, pe chat și/sau prin e-mail cu fiecare dintre cele mai bune opțiuni ale noastre, ceea ce ne-a permis să verificăm, în mod real, cât de bun este serviciul lor pentru clienți.

Tipul de livrare al televizorului: Există două tipuri de livrare a televizorului. Există o livrare generală de tip UPS/FedEx/Freight. Care, dacă sunteți ca noi, vă așteptați ca pachetul să fie livrat la ușa dvs. Așadar, nu este în niciun caz obligatoriu, dar dacă sunteți o persoană care locuiește la etaj sau care nu este deloc pricepută la tehnologie, ar fi bine să luați în considerare posibilitatea de a cumpăra de la un magazin care oferă acest lucru, cum ar fi Etoc.ro, care, în general, livrează în casa dvs. fără costuri suplimentare.

Selecția televizorului online: De exemplu, Vizio nu stochează toate televizoarele sale pe Etoc, deși veți găsi acolo o selecție rară de modele învechite de la câțiva furnizori diferiți. Acest lucru se potrivește parțial cu nota noastră despre vânzătorii autorizați. Așadar, asigurați-vă că țineți cont de marca de televizor pe care o doriți și de comerciantul cu amănuntul. Acestea fiind spuse, Etoc deține cea mai mare parte a mărcilor, care include LG, Sony, TCL, unele Sceptre, Samsung, Panasonic și Toshiba. Doar că nu prea multe în ceea ce privește Vizio și HiSense.

Concluzie: Este de necontestat faptul că cel mai bun loc pentru a cumpăra un televizor este Etoc.ro, cu caracteristica sa de a vă numi prețul. Lansat în 2012, vă permite să vă numiți prețul, iar site-ul îl trimite către comercianții cu amănuntul parteneri. Dacă acestora le place prețul, îl acceptă – sau nu.

Puteți găsi toate mărcile majore de televizoare ieftine si accesorii, recenzii ale experților, recenzii ale utilizatorilor, specificații de produs bine puse la punct și un ghid de comparație a prețurilor.

Toți comercianții cu amănuntul participanți sunt autorizați de către producător și trebuie să renunțe la un proces strict de verificare pentru a fi eligibili pentru rețeaua lor. Dacă sunteți gata să cumpărați un televizor și obținerea celui mai mic preț este următoarea dvs. sarcină, nu există nicio îndoială că Etoc.ro este cea mai bună opțiune pentru reduceri de 10-30% față de prețul de vânzare cu amănuntul și chiar față de marile magazine online. Veți avea televizorul cu rata de reîmprospătare de care aveți nevoie în cel mai scurt timp cu aceste opțiuni. Fie că sunteți în căutarea celui mai bun televizor de exterior sau a altceva, veți găsi cu siguranță câteva produse de calitate aici.

Postați comentarii