Certificare ISO 27001 | Ce implica acest standard?

Certificare ISO 27001 – ce trebuie sa cunosti?

certificare iso 27001

ISO 27001 este un set de standarde pe care organizatiile le pot folosi pentru a ajuta la protejarea informatiilor lor sensibile. Inseamna sa faci un studiu pentru a descoperi ce ar putea merge prost si ce trebuie facut pentru a impiedica sa se intample lucruri rele. Aceasta include lucruri precum asigurarea ca cladirea este in siguranta, pastrarea informatiilor despre oameni in siguranta si asigurarea ca sistemul informatic este in siguranta.

SMSI include crearea unui plan pentru ce trebuie facut daca ceva nu merge bine, cum ar fi un dezastru natural sau o incalcare a securitatii. De asemenea, implica sa ne asiguram ca respectam toate cerintele legale, cum ar fi sa ne asiguram ca tot software-ul nostru este licentiat si ca statiile noastre de lucru au protectie prin parola. Este ideal ca orgnizatiile din ziua de astazi sa aiba certificare iso 27001.

Ce include, ca avantaje, pentru organizatia ta?

Beneficiile dvs. includ protejarea informatiilor dvs., asigurarea faptului ca datele dvs. sunt sigure si de incredere si accesul la sistemele IT.

Este important sa le aratati tuturor ca luati foarte in serios securitatea informatiilor si ca urmati intotdeauna cele mai bune practici.

Acest lucru va ajuta la construirea increderii cu oamenii cu care lucrati si cu cei pe care ii serviti. Reducerea riscului inseamna reducerea sanselor ca ceva sa mearga prost si sa provoace probleme precum pierderi financiare.

Opteaza pentru aceasta certificare pentru organizatia ta

Daca o organizatie are mai multe sisteme de management in vigoare pentru lucruri precum calitatea, mediul si siguranta, poate fi benefic sa existe un program coordonat pentru a evalua si monitoriza acele sisteme.

Certificarea nu trebuie sa se incheie cu ISO 27001. Certinspect este o companie care ajuta la asigurarea faptului ca intreprinderile respecta standardele internationale pentru lucruri precum siguranta lucratorilor, protectia mediului si sustenabilitatea. Daca doriti sa aflati mai multe despre noi, va rugam sa ne contactati. Alege Certinspect pentru o serie larga de certificate ISO, precum Certificare ISO 27001!

Postați comentarii