Chiar urmeaza o relaxare a masurilor anti coronavirus?

Suntem deja in a doua luna de cand s-a definit starea de urgență cauzată de către pandemia de coronavirus. România se află printre țările care nu au fost atât de grav lovite de virus (cel putin nu inca). Au loc discuții despre relaxarea măsurilor luate de către autorități, au început chiar să apară din ce în ce mai des în social media. Visul fiecărui român este acela de a reveni la normal… Cu toate acestea trebuie să ne ancorăm în realitate, deoarece inca suntem în căutarea unei soluții care să funcționeze cu adevărat.

În acest moment, România nu este pregătită pentru relaxarea măsurilor. Focarele de infecție stau mărturie acestui lucru – aproape 10000 de cazuri si peste 500 de morti de coronavirus! Ne aflăm în perioada în care românii ar vrea sa iasa mai mult afară, au trecut Sărbătorilor Pascale. O posibilă cauză de creștere a numărului de persoane infectate conform autorităților au fost chiar sarbatorile!

Alte țări din Europa Centrală au început să relaxeze măsurile, iar acest lucru este o bună oportunitate pentru România de a învăța și de a aplica cât mai bine pași pentru o revenire la normal.

Între timp, medicii au nevoie în continuare de ajutorul nostru. Fie că se fac donații către spitale, fie că sunt către medici direct, orice sumă, oricât de mică, va ajuta la efortul celor din linia întâi la combaterea virusului COVID-19. Unul dintre modurile prin care puteți ajuta este prin intermediul campaniei „Donează pentru linia întâi”, responsabilă de strângerea a aproximativ 7 milioane de lei. Donațiile merg direct către Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de urgență.

Fiecare dintre noi poate contribui la stoparea răspândirii virusului COVID-19, indiferent de suma donată. Doar împreună putem reveni la stilul de viață de care ne-am bucurat până de curând.

Donati si dvs, impreuna cu eMAG putem face lumea mai buna!

Nu uitati nici de masurile de prevenire, nimeni nu vrea sa ia acest virus!

Postați comentarii