Combaterea daunatorilor cu o firma de dezinsectie autorizata

dezinsectie

Pentru ca insecticidele pe care le gasim in supermarketuri sunt extrem de daunatoare si periculoase atat pentru sanatatea oamenilor, cat si pentru casa tuturor, la ora actuala pe piata exista numeroase firme de dezinsectie in Bucuresti, care practica astfel de servicii de inalta calitate si mai mult decat atat, la preturi imbatabile. Sa vedem in continuare cat de daunatoare pot fi insecticidele si ce anume ajung sa provoace asupra sanatatii oamenilor si in plus, care sunt metodele si solutiile eficiente pentru combaterea acestora.

Despre combaterea insecticidelor

Insecticidele prezinta de obicei un anumit grad de toxicitate pentru om, animale domestice, pasari de curte, etc. si trebuie utilizate cu precautie. Asigurati-va ca:

  • cititi instructiunile producatorilor;
  • alege un produs chimic cu toxicitate scazuta pentru mamifere si pasari;
  • sa ramana in doza recomandata; si
  • protejeaza lucratorii cu instructiune atenta, supraveghere constanta si furnizarea de imbracaminte de protectie.

Insecticidele sunt de obicei specifice si nu ucid toate insectele si acarienii; alegeti un produs chimic aprobat pentru utilizare in magazine si / sau pe produsele depozitate care au „spectru larg” sau o toxicitate specifica pentru molii si gandacii. Acarienii pot necesita un tratament special.

Insecticidele tind sa isi piarda persistenta sau eficacitatea, in zone cu:

  • umiditate crescuta
  • temperaturi mari
  • lumina soarelui
  • timp

Produsele chimice stocate trebuie protejate de acesti factori pentru a le asigura eficacitatea continua. In produsele depozitate, insecticidele cu persistenta lunga ofera o protectie indelungata impotriva daunatorilor, dar cresc riscul pentru consumator. Insecticidele variaza mult in ceea ce priveste persistenta lor. Alegeti unul adecvat postului: de exemplu, substante chimice persistente pentru tratamentul structurilor de depozitare, altele persistente pentru pulverizarea spatiului.

Insectele pot dezvolta rezistenta fiziologica si comportamentala la insecticide. Utilizarea excesiva sau necorespunzatoare a substantelor chimice va duce la rezistenta insectelor; prin urmare, utilizati doza potrivita si folositi insecticide numai atunci cand este strict necesar.

Postați comentarii