Cum alegi servicii de transport funerar internațional

Mobilitatea a devenit o constantă omniprezentă, totuşi când o persoană din familie îşi pierde viaţa pe teritoriul altei tari, repatrierea este soluţia naturală pe care cei toţi românii o iau în calcul.

Atunci când o persoană dragă decedează în altă țară, familia și prietenii apelează la servicii de repatriere decedați, pentru a aduce corpul defunctului acasă. În acest sens este nevoie de o firmă de pompe funebre de încredere, care să aibă experiență în sensul acesta și care să ofere transparență pentru toate serviciile prestate.

Îți recomandăm ca atunci când apelezi la firme de transport funerar internațional să ții cont de următoarele criterii, pentru a te asigura că ai luat decizia corectă.

Alege o firmă de transport funerar internațional de încredere

Cum îți dai seama dacă firma pe care tocmai ai găsit-o este de încredere? Este foarte simplu, trebuie doar să urmărești recenziile de pe internet și vei descoperi dacă ceilalți clienți sunt mulțumiți de serviciile pe care le-au primit. Ține cont totuși de faptul că toate companiile au și clienți nemulțumiți, dar este foarte important ca ponderea recenziilor pozitive să fie mai mare decât cea a recenziilor negative.

Ține cont de experiența pe care firma o are

Discută cu reprezentații companiei și încearcă să îți dai seama de experiența lor. Tot ce trebuie să faci este să le pui cât mai multe întrebări la telefon sau față în față pentru a vedea modul în care firma răspunde. În momentul în care angajații par încurcați sau nu dețin anumite informații este recomandat să cauți în altă parte. Această regulă este valabilă însă doar atunci când țara din care este repatriat decedatul este una cunoscută. Atunci când decedatul se află într-o zonă mai puțin populară sau chiar într-o zonă dificilă, așa cum se întâmplă cu o parte din statele arabe, faptul că angajații nu pot răspunde prompt este explicabil și tot ce contează este să vrea să te ajute și să încerce să obțină informațiile dorite.

Compania respecta legislația de repatriere impusă de țara în care se află defunctul

Fiecare țară are anumite reguli în ceea ce privește repatrierea și pentru ca aceasta să fie posibilă este necesar ca firma de pompe funebre cu care lucrezi să respecte aceste prevederi legale, pentru că altfel este posibil ca odată ajunși acolo să nu poata prelua corpul decedatului. 

Ține cont de faptul că pentru repatriere trebuie să lucrezi cu firme autorizate și că nu poți organiza singur totul. Pentru repatriere trebuie să fie îndeplinite toate condițiile specifice și să fie întocmite toate actele necesare, iar o firmă cu experiență are toate resursele pentru o repatriere rapidă.

Articol redactat de: SEO365.ro

Postați comentarii