Cum intretii canapelele de piele naturala sau ecologica dupa ce au fost curatate de profesionisti?

Dupa ce specialistii in curatare canapele din Bucuresti si-au facut datoria si au redat aspectul si eleganta acestor piese de mobilier, tine doar de proprietari sa le intretina in mod corespunzator. Canapelele sunt potrivite pentru a completa orice mobilier din living, dar si din alte incaperi.

In plus, modelele din piele naturala sunt foarte rezistente in timp, foarte usor de intretinut, nu retin praf si se curata foarte usor. Trebuie doar ca proprietarii sa tina cont de recomandarile de intretinere a canapelelor din piele.

Recomandari de intretinere a canapelelor din piele

Spre deosebire de materialele textile, pielea nu se imbiba cu lichidele care cad pe ea si poate fi intretinuta extrem de simplu. Intretinerea canapelelor din piele se face prin curatarea saptamanal sau imediat dupa micile incidente cu o carpa moale, umeda, care nu lasa urme.

Nu se folosesc materiale textile abrazive care pot sa zgarie pielea, ci se inmoaie carpa in apa cu sapun lichid pentru a sterge petele. Cel mai bine pentru intretinerea canapelelor este ca proprietarii sa foloseasca substantele si cremele speciale pentru curatarea canapelelor din piele.

Periodic, se recomanda folosirea solutiilor de hidratare a pielii, pentru a preveni uscarea acesteia si aparitia crapaturilor. Substantele lipite de canapea mai dificil de scos, cum ar fi guma de mestecat, mancarea se curata prin razuire cu ajutorul cuburilor de gheata invelite in material textil. Se recomanda evitarea contactului canapelei din piele cu obiecte contondente care ar putea sa taie materialul.

Curatare canapele din Bucuresti | Curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare fotolii la domiciliu

Ce sa NU faceti dupa ce canapeaua din piele a fost curatata in mod profesional?

Dupa ce canapeaua din piele a fost curatata de profesionistii CuratamPeLoc.ro, nu se recomanda folosirea solutiilor abrazive si nici a obiectelor care pot dauna pielii.

De asemenea, dupa serviciile de curatare fotolii la domiciliu sau canapele din piele naturala sau ecologica, nu se recomanda amplasarea acestora in imediata apropiere a unor surse de caldura sau sub actiunea directa a razelor soarelui.

In concluzie, canapelele si fotoliile din piele sunt mereu la moda, elegante, usor de intretinut si de curatat si isi merita fiecare banut investit.

Postați comentarii