Cum poti sa contribui la imbunatatirea actului medical cu uniforme medicale potrivite?

Experienta pe care o au pacientii intr-un cabinet medical este influentata in mare masura de medicul care ii examineaza. Daca acesta dispune de cunostintele si experienta necesare, dar si daca are la dispozitie aparatura medicala potrivita, atunci actul medical poate fi unul eficient.

Numai ca starea medicilor contribuie si ea la modul in care se desfasoara o consultatie, iar cand pacientii sunt copii, cadrele medicale trebuie sa fie intotdeauna pregatite si pentru imprevizibil. De aceea, alegerea unor uniforme medicale potrivite este o etapa foarte importanta din activitatea de zi cu zi a acestora.

Cum arata uniformele medicale potrivite?

O uniforma medicala are, in primul rand, rol de protectie. Aceasta trebuie sa protejeze atat cadrul medical care o poarta, cat si pacientii acestuia, prin prevenirea transmiterii de agenti patogeni.

Din acest motiv, materialul din care este realizata este foarte important, cele care ofera un grad ridicat de protectie fiind uniformele medicale antimicrobiene, care pot fi gasite in magazinul online MediFashion.ro.

Uniforme medicale | Uniforme medicale Disney | MediFashion.ro

uniforme medicale

De asemenea, pentru a fi potrivita pentru desfasurarea actului medical, uniforma trebuie sa aiba masura potrivita, pentru a oferi libertate de miscare medicului.

In plus, materialul acestora trebuie sa fie unul rezistent, pentru a putea fi curatate la temperaturi inalte, dar sa permita si respirarea pielii in mod natural. Prin urmare, materialul si dimensiunile uniformei medicale sunt cele care asigura confortul celor care le poarta.

Un alt aspect de care se poate tine cont in alegerea uniformelor potrivite este categoria de pacienti careia i se adreseaza medicul respectiv. De exemplu, in cazul pacientilor cu probleme psihice, halatul alb poate crea un motiv de stres, care ii va face sa fie si mai agitati in timpul consultatiilor.

In schimb, pentru pacientii copii, cadrele medicale pot alege uniforme medicale Disney, imprimate cu personaje de desene animate, care ii vor face astfel pe cei mici mai cooperanti si mai putin tematori.

In concluzie, prin intermediul modului in care se prezinta in fata pacientilor, medicii si asistentele pot avea un impact foarte puternic asupra interactiunii cu acestia si a desfasurarii actului medical.

Postați comentarii