Cum sa alegem fronturile de mobila

In momentele in care ne dorim sa ne amenajam casa pentru un plus de confort si eleganta trebuie sa fim atenti la modul in care ne alegem mobilierul si accesoriile specifice. De aceea materialele din care sunt realizate aceste piese de mobilier sunt foarte importante pentru ca ele vor avea un efect direct asupra calitatii vietii noastre cand stam acasa.

Astfel ca si prim pas in decorarea sau redecorarea casei noastre il reprezinta stabilirea cat mai clara si exacta a nevoilor noastra, sa vedem de cat spatiu dispunem dar si stilul care se potriveste cel mai bine pentru casa noastra. Dupa care trebuie sa ne uitam la bugetul de care dispunem si sa vedem cat suntem dispusi sa investim in mobilier, dar trebuie sa stim ca el trebuie sa arate bine si sa aiba durata de viata lunga.

Echipa Protege Parol va vine acum in ajutorul vostru cu gama de fronturi de mobila din MDF care este o fibra de densitate mare realizata din lemn foarte fin maruntit si presat. El se foloseste des la suprafete decorative si la fronturi de calitate. Echipa noastra va pune la dispozitie gama de usi mobila bucatarie MDF pentru un plus de confort.

Puteti alege fronturile de mobila din MDF pentru a amenaja baia si bucataria intr-un stil elegant si modern pentru ca aceste fronturi sunt rezistente la apa si umiditate fiind potrivit pentru mobila de bucatarie si baie. De asemenea, el este și un material ignifug și rezistent la uzură, avantaje care îl fac potrivit și pentru mobila din bucătărie.

Produse pentru inlocuirea fronturilor de mobila

Pe site-ul nostru puteti sa gasiti gama de materiale pentru usi mobila moderna in diverse nuante si culori.

Paleta larga de culori si texturi, precum si cele peste 73 de tipuri de frezari disponibile (in diverse stiluri de finisare: décor uni antichizat, décor lemn (rustic, clasic, modern), decor high gloss, décor uni, décor uni cu imitatie textura, etc.) pentru fronturile din MDF infoliat fac din furnizorul nostru un etalon pe piata din acest domeniu. Mai multe detalii despre stilul de mobile la care se potrivesc frezarile alese de dumneavoastra gasiti in  site-ul Protege Parol.

Postați comentarii