Cum sa alegem rampa de egalizare SKBS

De multa vreme design-ul halelor / depozitelor si mai ales al tirurilor s-a schimbat mult iar acestea au devenit elemente importante in constructia lor si mai ales in manipularea de marfa. Astfel pentru a reduce cat mai mult diferenta de distanta dintre podeaua halei si cea a camionului puteti sa utilizati o rampa de egalizare profesionala de la SKBS Romania. Aceasta este realizata cu scopul ca diferenta de inaltime dintre camion si hala sa fie cat mai mica pentru o manipulare de marfa cat mai buna si rapida.

In acest articol veti afla pas cu pas cum sa alegeti rampa de egalizare ideala pentru depozitul vostru.

Iata cateva avantaje majore ale unei rampe de egalizare de la echipa SKBS Romania.

  1. Usurinta de utilizare

Acesta este un factor important cand vrem sa alegem un conveior sau o rampa de egalizare profesionala. Este un beneficiu mare ca angajatii care se ocupa de partea de manipulare de marfa sa il aiba. Nu este un lucru mai frustrant cand se doreste manipularea de marfa decat sa se chinuie sa urce sau sa coboare marfa din si in camion, mai ales cand se foloseste un motostivuitor sau un carut.

Aceste sisteme de rampe de egalizare sunt simplu de utilizat si de intretinut pentru ca ele sunt realizate cu scopul ca orice persoana sa le poata utiliza mai bine.

  1. Cost de mentenanta – este un cost initial care trebuie sa fie luat in considerare cand utilizam sau achizitionam rampa de egalizare ideala. Este important sa luam in considerare produsele care vor fi transportate pe rampa.

O rampa de egalizare de la SKBS Romania nu va avea costuri mari de mentenanta pentru ca sunt realizate din materiale de caliate ridicata si au sisteme bine inchise care nu permit o deteriorare asa rapida.

www.skbs.ro

Postați comentarii