Cumpără și vinde telefoane second hand, cu prețuri excelente – ai auzit de Yzzy?

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când cumperi sau vinzi un telefon este calitatea lui și implicit modul de funcționare. Este vital ca acesta să poată funcționa o perioadă mai lungă de timp, astfel încât următorul posesor să poată beneficia de el. La Yzzy ai parte de două categorii de interes,  respectiv cumpărarea și vânzarea telefoanelor second hand. Yzzy se ocupă cu ambele, fiind foarte riguroși pentru clienții săi. În ceea ce privește cumpărarea, ai parte de unele dintre cele mai noi modele de smartphone-uri și nu numai, cu garanție și un mod de funcționare ideal.

Descoperă ofertele de la Yzzy și ia-ți un telefon nou! Dacă te-ai gândit că e timpul să îți cumperi un telefon nou, însă bugetul tău nu este în totalitate disponibil, o poți face prin intermediul acestei firme. Telefoanele sunt foarte bine testate înainte de a fi puse în vânzare, pentru a asigura fiecare client că funcționează corespunzător. De pe site poți cumpăra și vinde telefoane de la Samsung, iPhone, Xiaomi, Huawei, Google, OnePlus, Oppo, sau Honor. Toate acestea au o calitate înaltă, sunt verificate tehnic și testate în mod riguros, așadar nu trebuie să te îngrijorezi asupra funcționării acestora.

Numeroase modele a noilor smartphone-uri sunt acum disponibile pe site, second hand, însă cu un mod de funcționare similar a celor noi. Experții iau în considerare peste 30 de criterii pentru a se asigura că telefonul este într-o stare perfectă, de la software, până la întregul aspect. Acest lucru se aplică atât în cazul telefoanelor vândute de către Yzzy, cât și în a celor cumpărate. Oriunde te-ai poziționa, află că telefonul tău va fi cu siguranță testat înainte de a-l cumpăra sau vinde.

Cumpără un nou telefon de la Yzzy!

Ai un buget redus și totuși nevoia de un nou telefon este mare? Nu te îngrijora! La Yzzy găsești telefoane noi prețuri mici. Ai aici oferte speciale pentru tine. Dacă vei cumpăra unul sau mai multe telefoane, vei beneficia oricum de garanție pe o perioadă de 12 luni, ai la dispoziție telefoane cu sănătatea bateriei cuprinse între 85-100%, iar livrarea se face în 24 – 48 de ore. În plus, pentru orice telefon comandat vei beneficia de transport gratuit.

În cazul în care nu ai un buget foarte mare și totuși dorești să achiziționezi un telefon de la Yzzy, poți opta pentru plata acestuia în rate. Indiferent de alegere, va fi cu siguranță una benefică pentru tine.

Vinde-ți telefonul vechi și extinde-ți bugetul!

La Yzzy ai posibilitatea de a vinde vechiul telefon și în acest fel să îți mărești bugetul pentru unul nou. Beneficiezi de suport telefonic de luni până vineri dacă ai nevoie de ajutor. Plata se face în termen de 24/48 de ore lucrătoare sau în 30 de zile, în funcție de care opțiune te avantajează mai mult, iar înainte de a fi cumpărat de către Yzzy telefonul este testat și verificat. Pe site ai o secțiune destinată strict acestui aspect, unde vei introduce detalii despre telefonul tău. Poți contacta echipa la numărul de telefon de pe site sau la contact@yzzy.ro.

Postați comentarii