De ce să reînnoiești echipamentele din sala de sport

Indiferent de tipul de centru de fitness pe care îl gestionați – gimnastică comercială, studio mic sau centru de agrement – este important să vă păstrați membrii fericiți. Clienții se vor plictisi în cele din urmă făcând aceleași exerciții și folosind aceleași echipamente cu fiecare sesiune de antrenament. Este un fapt că utilajele cu utilizare moderată sau grea se strică în timp, creând o experiență de antrenament mai puțin decât optimă.

O modalitate certă de a combate acest lucru este să vă asigurați că echipamentul de fitness este actualizat. Acest ghid vă va ajuta să determinați dacă echipamentele au nevoie de o actualizare și este recomandat să vedeți următorii pași pentru a profita la maxim de noile upgrade-uri.

Dacă nu sunteți sigur că echipamentul de fitness este gata de a fi schimbat, luați în considerare următorii factori.

Membri actuali: întrebați-vă: „Sunt mulțumiți membrii mei și obțin cea mai bună experiență de fitness posibilă?” Ascultați feedback-ul membrilor actuali despre echipamentul din sala voastră. Aveți prea multe reclamații cu privire la uzura sau funcționarea mașinilor? E timpul să faceți upgrade.

Efectuați un sondaj pentru a obține feedback de la membri despre starea echipamentului. Acest lucru se poate face la recepție, prin e-mail, pe rețelele de socializare, sau chiar antrenorii personali sau personalul de la sală. Dacă feedback-ul este greu de obținut, oferă un premiu mic ca un stimulent pentru care clienții să-și împărtășească părerea despre sală.

Concurență: Ce oferă celelalte facilități din zona membrilor lor? Dacă fac sportul cel mai recent și cel mai mare din punct de vedere al echipamentelor și claselor de exerciții cardio, de forță și de exercițiu de grup, este posibil să vezi că membrii tăi se îndepărtează pentru a se alătura unei săli de sport mai bună. Actualizați-vă echipamentele și vă ve-ți păstrara clienții.

Tehnologie: mereu în evoluție, tehnologia este o zonă pe care nu vrei să o ignori. Membrii sunt obișnuiți cu noi programe de fitness și actualizări software, astfel încât nu doriți să rămâneți în urmă concurenței. Opțiunile de divertisment pentru echipament cardio în aceste zile constau, de obicei, în ecranele tactile, televiziune, integrare Netflix®, Bluetooth®, acces la internet și capacitatea de a urmări antrenamentele prin conturi personale – toate funcțiile care sunt la cerere ridicată de către utilizatorii de astăzi foarte conectați . Sunteți capabil să oferiți această ofertă curentă?

Noii membri potențiali: Atunci când un membru potențial îți vizitează clubul, treaba ta este să-i atragi cu ofertele și atmosfera cât mai prietenoasă. Dacă echipamentul sălii dvs. prezintă uzură sau nu este la curent cu tehnologia de astăzi, va lăsa o impresie proastă asupra potențialilor membri și probabil că vor pleca la altă sală concurentă. Echipamentele noi și îmbunătățite pot stârni interesul noilor membri, așa că asigurați-vă că vă veți păstra ofertele proaspete și să profitați de cele mai recente tendințe.

Valoarea comercială: Chiar dacă echipamentul vostru este mai vechi sau depășit, există încă șansa ca veți putea să obțineți câțiva bani din valoarea comercială a acestuia. De fapt, s-ar putea să cheltuiți mai mult pentru întreținere decât ceea ce valorează de fapt echipamentul la second hand. Aflați cât puteți obține pentru echipamentul pe care îl aveți, astfel încât să nu pierdeți o oportunitate valoroasă de a face upgrade.

Gândire pe termen lung: Înlocuirea echipamentelor mai vechi cu cele mai noi modele mai robuste înseamnă că acest echipament nou nu necesită reparații frecvente. Echipamentele noi sunt, de asemenea, construite pentru a suporta mai multă utilizare și a dura mai mult. Când faceți investiția în echipamente noi, ve-ți economisi bani atunci când vine vorba de întreținere și înlocuirea aparatului, pe termen lung.

Fitness-culturism.ro vă pune la dispoziție o gamă largă de echipamente profesionale pentru sala de fitness, alaturi de consultanța necesară achiziției.

Postați comentarii