Despre gama de conveioare de la SKBS

Orice afacere care implica procese de tip transport marfa sau manipulare interna de produse are nevoie de un sistem de conveioare de calitate ridicata pentru a reduce accidentarile si a eficientiza acest proces.

Un sistem de conveioare va permite sa automatizati si sa eficientizati procesul de munca si de logistica a materialelor si produselor care va ajuta pe deplin orice tip de afacere.

Când este instalat un sistem transportor, accidentele scad, deoarece este mai puțin probabil ca lucrătorii să fie răniți prin mutarea produselor sau a sarcinilor grele; în consecință, pauzele și pagubele produsului sunt, de asemenea, mai puține; și, în general, plantele devin mai productive, deoarece mai puțini lucrători sunt obligați să efectueze aceeași acțiune.

Același lucru este valabil și pentru sistemele transportoare vechi care sunt modernizate sau înlocuite cu altele noi. Folosind motoare și elemente active cu o eficiență energetică mai mare, adaptând vitezele și capacitățile liniei la fluxul real al produselor, manipulând produsul cât mai ușor posibil, adăugând elemente care cresc siguranța personală sau altele care permit măsurarea și controlul fluxului produsului în detaliu , toate acestea sunt măsuri posibile pentru creșterea productivității și economisirea de energie în instalații.

Sunt multe aspecte de care sa tinem cont cand alegem sistemul de conveioare potrivit precum ce tip de marfa va fi transportata, care sunt caracteristicile marfii transportate dar si viteza de transport. Mărimea și greutatea materialelor sau produselor care trebuie transportate, distanța de parcurs, designul mișcării și particularitățile sale – înălțime, viraje -, cât de ușor trebuie manipulate unele produse, fluxul necesar de materiale, măsurile de siguranță pentru oameni sau trasabilitatea sistemului este doar câteva dintre aspectele de luat în considerare.

www.skbs.ro

Postați comentarii