Efectueaza o testare RT PCR si scapa de grija diagnosticului!

Daca ai simptome specifice Covid-19, nu te panica! Tipul de testare RT PCR este recunoscut sub denumirea de test ARN viral SARS-CoV-2, fiind o metoda de testare ce foloseste tehnologia Real Time PCR (RT-PCR). Acest lucru inseamna ca virusul este identificat prin tehnici de amplificare a materialului gentic viral. Doresti sa te testezi? Fa-ti o programare acum la Synlab!

Cine poate efectua o testare RT PCR?

testare rt pcr

Pentru pacientii care sunt suspecti de Covid-19, temerea se poate duce prin a efectua o testare RT PCR pentru a se confirmare sau nu prezenta virusului in organism. Pentru a se identifica prezenta in organism a virusului, personalul medical va preleva probe si le va trimite in laborator. Nu este un test dureros, ci dimpotriva, este un test sensibil si foarte precis. Totusi, pacientii care doresc sa efectueze acest test trebuie sa fie atenti si constienti de faptul ca acest test nu va arata daca au fost infectati in trecut sau nu, dar nici daca in prezent exista imunitate in organism impotriva virusului.

Astfel, persoanele care au simptome specifice si celor care li se inrautateste starea de sanatate pot efectua o testare RT PCR. In plus, persoanele care au nevoie de conformarea diagnosticului cu ajutorul unui astfel de test si care au avut un rezultat negativ la testul antigen.

De asemenea, persoanele care sunt suspecte ca au intrat in contact cu o persoana infectata trebuie sa isi faca rapid o testare RT PCR. Exista si pacienti care sunt asimptomatici si au nevoie de un test pentru a continua alte investigatii medicale. Acestia au obligativitatea de a prezenta un asemenea test la intrare.

Unde poti efectua un astfel de test?

Daca vrei sa efectuezi o testare RT PCR pentru diagnosticarea cu Covid-19, personalul medical din laboratoarele Synlab te asteapta! Nu uita sa iti faci o programe inainte de a te prezenta la unul dintre punctele noastre de recoltare. Alege-l pe cel care este cel mai aproape de tine!

Ne propunem sa oferim cele mai bune servicii din domeniul medical, avand o experienta recunoscuta in domeniu si efectuand un milion de teste de laborator zilnic in Europa!

Vrem sa ne asiguram ca experienta ta este una conform cu asteptarile, de aceea Synlab Romania ofera cele mai precise rezultate, intr-un timp cat se poate de rapid

Postați comentarii