Experimenteaza trabucuri cubaneze de calitate!

In Cuba, experienta fumatului este una sacra. Extrem de mult persoane din mica insula din Caraibe isi petrec timpul relaxandu-se la un trabuc. Cunoscuti in toata lumea pentru productia de trabucuri cubaneze, locuitorii tarii se mandresc cu tutunul lor autentic, foarte calitativ. Inclusiv statul sprijina aceasta industrie, arhicunoscuta in toata lumea, inclusiv in cele mai indepartate meleaguri.

Daca esti in cautarea unui cadou original, autentic, special, poti apela la cei de la TRABUC-STORE. De aici, poti comanda o paleta diversa de trabucuri originare din Cuba prin care iti vei surprinde cu siguranta prietenii sau familia. Chiar daca nu esti fumator, sau fumezi rar poti incerca aceasta experienta. Pentru fumatorii antrenati va fi cu mult mai usor sa se adapteze acestui tip de a fuma si sa-si gaseasca un trabuc pe gustul lor.

Ce anume face ca trabucul cubanez sa fie atat de special? In primul rand solul in care este cultivat tutunul are un rol esential. Caracteristicile acestuia sunt adaptate pentru obtinerea unui tutun de calitate, autentic in lume. Totodata, grija fata de fiecare trabuc in parte reprezinta un aspect important. 100 de pasi ar fi necesari pentru productia perfecta a unui singur trabuc.

Alegerea tipului de trabucuri cubaneze

Pentru un utilizator neexperimentat, alegerea tipului de trabuc nu este un lucru foarte accesibil. Fiind o varietate de produse pe piata, unele dintre ele fake-uri, este dificil sa gasesti un produs autentic, de care sa te bucuri. In ceea ce priveste caracteristicile unui trabuc cubanez autentic, aceastea difera in functie de inel- care poate fi subtire, mediu sau gros; de brand- se recomanda achizitia de la branduri originare din Cuba; de modalitatea de impachetare; de lungime- pot fi scurte, medii sau lungi; de tarie- pot fi tari, medii si slabe.

Turul trabucurilor

Intr-o tara in care turismul reprezinta un sector cheie, trabucurile au fost integrate in aceasta industrie. Ca turist, ai oportunitatea sa achizitionezi tururi de o zi sau chiar de o saptamana in care sa ti se explice pe indelete istoria trabucurilor, in care sa vezi la lucru fermierii ce produc tutun. Vei fi, cu siguranta, placut impresionat de atentia care este atribuita fiecarei tigari. De asemenea, vei avea oportunitatea de a fuma mai multe tipuri de trabucuri si sa achizitionezi reteta ta preferata.

Riscul consumului de trabucuri este cam la aceeasi intensitate cu cel al tigarilor. Intradevar exista un risc mai scazut de dezvoltare a unor patologii coronariene sau pulmonare in cazul in care nu inhalezi fumul trabucului.

Chiar daca nu esti un fumator inrait, experienta de a fuma trabucuri cubaneze trebuie bifata macar o data in viata. In ciuda preturile mai mari decat a tigarilor normale, te vei bucura sa fumezi un produs autentic, natural, realizat dintr-un singur tip de tutun, crescut intr-un sol adaptat conditiilor locale.

Postați comentarii