Gama de manere de mobilier Protege Parol

Feroneria pe care o alegeți poate face diferenta cand vine vorba de aspectul mobilierului dvs. De asemenea, poate transforma o mobilamai veche și o poate face să pară nouă, fără a fi nevoie să cheltuiți o avere. Iată câteva lucruri la care ar trebui să vă gândiți atunci când alegeți feronerie pentru bucătăria dvs. sau pe piese de sine stătătoare, cum ar fi bufeturi, comode și suporturi TV.

Butoane sau manere de mobilier


Când selectați butoane sau manerele de mobilier, ar trebui să luați în considerare estetica, dar poate și mai mult, funcționează. Este mai ușor să deschizi un sertar cu maner. Alternativ, puteți adăuga două manere pe fiecare sertar, pentru a obține un efect uniform de extragere.

Dacă aveți mai multe dulapuri, ca într-o bucătărie, vă recomandăm să alegeti butoane sau manere si să fiți consecvenți în ceea ce privește când să folosiți accesoriile. Manerele sunt de obicei mai scumpe decât un buton din cauza dimensiunii. Prețul va depinde, desigur, de materialul și stilul pe care îl alegeți. Mai multe despre asta mai târziu.

În ceea ce privește instalarea, butoanele sunt ușor de înlocuit singure. Acestea sunt adesea instalate cu un singur șurub. Manerele au nevoie de ceva mai multă măsurare pentru a vă asigura că găurile sunt într-o poziție corectă și că manerele sunt drepte.

Ori de câte ori comparați un buton sau un maner, un buton este de obicei mai greu de apucat. Dacă o persoană are un handicap sau artrită, atunci poate fi o problemă. Chiar dacă sunteți perfect sănătos, un buton vă poate aluneca în mână, mai ales dacă deschideți ceva mai greu ca un sertar.

Cea mai bună modalitate de a determina dacă accesoriul de mobila are aderența potrivită pentru dvs., ar trebui să îl încercați înainte de a cumpăra o cantitate mai mare. Cum il prindeti? Există ceva care vă apasă în mână când îl apucați? Arată bine când îl țineți în fața ușii sau a sertarului?

Când luați în considerare diferite stiluri, fie ar trebui să vă concentrați asupra aspectului pe care îl căutați în cameră, dar să nu luați în considerare stilul piesei de mobilier pe care le puneți. Utilizarea accesoriilor rustice se va împerechea frumos cu un dulap aflat în dificultate, iar utilizarea unui accesoriu prea modern s-ar putea sa fie alegerea gresita.

Un design pătrat al unui dulap, cum ar fi „shaker” și panou plat, poate avea accesorii care sunt rotunde, dar de preferință cu contururi pătrate. Un design mai curbat include uși de panou ridicate și încastrate, margele sau modele similare, care beneficiază de accesoriile cu margini moi și mai multe detalii.

Manerele tubulare lungi și scurte conferă piesei un aspect mai modern, o bară plană îi va oferi o margine contemporană, iar o tracțiune din sârmă o va face mai tradițională. Manerele de mobila de epocă au, de obicei, șuruburi expuse, care ar putea da atât o atmosferă clasică, cât și industrială.

Postați comentarii