Generalitati si informatii utile despre curs de formare DPO

Curs formare DPO – bine de stiut

curs formare dpo

Curs de formare dpo este o instruire profesionala care vizeaza instruirea responsabililor cu protectia datelor. Acesta a fost recunoscut de Agentia Nationala de Certificare a Calificarilor.

Oricine doreste sa afle mai multe despre protectia datelor cu caracter personal si drepturile si obligatiile prevazute de legile actuale poate participa la acest curs formare Dpo. Prin finalizarea acestei formari, absolventii vor avea ocazia de a servi ca ofiteri de protectie a datelor.

Ce este inclus in cursul de formare DPO?

Subiectul acestui curs de formare DPO se bazeaza pe articolul 679 din Regulamentul privind protectia datelor cu caracter personal care a intrat in vigoare in Uniunea Europeana la 25 mai 2018. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul celor de la Training Professioanals.

Prin urmare, veti intelege cadrul legislativ actual si noutatile din acest domeniu si veti fi instruit sa aplicati corect si responsabil aceste principii de protectie a datelor.

In plus, pe parcursul cursului, veti fi informat cu privire la drepturile si obligatiile dvs. in calitate de executant al rolului dvs. de responsabil cu protectia datelor si clienti. Nu in ultimul rand, veti sti si ce sanctiuni vor fi impuse daca nu respectati legile actuale.

Finalizarea unui curs DPO

La sfarsitul acestui curs formare DPO, participantii vor sustine un examen pentru a verifica cunostintele acumulate de-a lungul timpului. Prin promovarea examenului, acestia vor primi o diploma acreditata de ANC, care atesta pregatirea profesionala in domeniul protectiei datelor cu caracter personal. La sfarsitul acestui curs, veti acumula cunostintele si abilitatile necesare pentru a indeplini rolul unui DPO. Veti putea indeplini sarcini precum emiterea de sfaturi si furnizarea de asistenta profesionala in aplicarea si interpretarea prevederilor legislatiei actuale privind protectia datelor.

Studiind cursul DPO, veti putea sa monitorizati activitatile companiei dvs. si sa coordonati mai eficient activitatile legate de domeniul resurselor umane. In plus, iti vei dezvolta abilitatile si iti vei imbogati continuu cunostintele in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, folosind o perspectiva obiectiva.

Postați comentarii