Iata aici idei decorative cu benzi LED de la LED Concept

Introducere despre decorul cu benzi LED

Varianta de benzi led este subtire si flexibila, aproape fara consumarea surselor de lumina traditionale din casa. Desi pot parea banale la prima vedere, daca te gandesti cum sa le folosesti, vei fi surprins ca zeci de idei decorative cu bare de lumina iti vor invada mintea.

Puteti instala benzi LED de lumina cu LED-uri in bucatarie sub dulapul de perete pentru a evidentia backsplash-ul selectat in mod deliberat folosind un model special si pentru a beneficia de mai multa lumina atunci cand taiati legume.

Ce poti sa faci cu acestea

Puteti amplasa niste benzi cu LED-uri in baie, oglinda sau pe coridorul lung si ingust. Incercati sa faceti aceste lumini LED mai luminoase si mai confortabile pentru intreaga familie. Puteti sublinia unele picturi sau puteti crea efecte de iluminare interesante, puteti folosi niste benzi LED obisnuite pentru a face multe lucruri. Principalul lor avantaj este ca ofera atat lumina alba rece, calda si neutra, cat si lumina colorata si sunt usor de instalat, chiar si in locuri in care nu v-ati gandit sa instalati cateva surse de lumina pana acum.

Trebuie sa tii cont de cateva aspecte

benzi led

Cel mai bine este sa folositi benzi LED pentru iluminarea indirecta si sa nu le folositi niciodata ca sursa principala de lumina din camera.

Instalati-le in asa fel incat sa fie vizibil doar fasciculul de lumina si nu banda LED in sine. Ideea este de a crea unele efecte indirecte de lumina sau accent in loc sa adaugati cateva elemente din plastic stralucitor la decorul camerei.

Utilizati lumini LED cu lumina alba calda in camera pentru a va relaxa, odihni sau socializa (living, dormitor, sufragerie). Acest lucru va crea o atmosfera cordiala si calda.

Banda LED cu lumina alba neutra poate reproduce cel mai bine lumina naturala si este potrivita pentru orice camera, in special bucatarie, pentru a ilumina spatiul de sub dulapul superior. Benzi LED cu lumina alba rece pot fi usor incorporate in spatiile decorate intr-un stil modern, dar sunt si mai potrivite pentru locurile care necesita iluminare mai functionala, cum ar fi baile, bucatariile sau birourile de acasa.

Alege LED Concept

Poti intra chiar acum pe led-concept.ro pentru oferte de nerefuzat la bezni Led calitative si accesibile!

Postați comentarii