Iata de ce este important sa ai niste cuverturi de pat la tine in dormitor

Ce ar fi un dormitor bine facut daca nu ai completa tabloul cu niste cuverturi de pat puse deasupra? Aleg sa vorbesc la plural pentru ca la fel ca si in cazul lenjeriilor, este bine sa ai intotdeauna mai multe cuverturi de pat moderne pe care sa le schimbi intre ele.

Esti in cautarea unor cuverturi de pat? Iata ce aspecte trebuie sa cunosti

cuverturi de pat

Seturile de cuverturi de pat iti pot salva serios dormitorul din multe puncte de vedere. Fie ca ne referim la aspectul estetic sau din punct de vedere igienic, poti privi aceste produse ca fiind salvatoare. Aceste completeaza tabloul dormitorului si se vor integra perfect in orice tip de dormitor, indiferent de mobila sau culorile pe care le ai. Iar din punct de vedere igienic, acestea iti vor proteja lenjeria de bacterii, praf si acarieni.

La Patone, gasesti cuverturi de pat ieftine special confectionate pentru a le intinde pe pat. Acestea au forma pentru un pat matrimonial si vin la pachet chiar si cu 2 fete de perna. Exista o gama care cuprinde peste 50 de modele, toate colorate, cu impriemuri atractive de care te vei indragosti. Vezi gama aici: https://www.patone.ro/cuverturi-de-pat

Nu e de mirare ca popularitatea acestora creste de la an la an, aceste cuverturi sunt confectionate la Pucioasa, deci vei beneficia de niste produse autentic romanesti. Produsele sunt confectionate la Pucioasa, in Romania. Tara noastra are o notorietate bine definta de mai bine de 30 de ani in industria textilelor.

La Patone ai transport gratuit toata luna aceasta!

Echipa Patone isi desfasoara campania de primavara si ti-au pregatit multe promotii si oferte de care sa te bucuri! Nu ezita sa arunci o privire pe site-ul lor, www.patone.ro, si sa iti alegi produsele preferate.

Fiind un magazin online de lenjerii si accesorii, vei gasi multe alte produse atractive pentru dormitorul tau. Lenjerii, perne, cuverturi, huse etc., toate asteapta sa fie descoperite de catre tine. Pe langa acestea, pana pe 31 martie primesti un voucher cadou cu 10% reducere valabil pentru urmatoarea comanda. Acestea fiind spuse, iti uram spor la cumparaturi!

Postați comentarii