Iată de ce să alegeți EXPERTOPTIC pentru o pereche nouă de ochelari. Aflați cum să o alegeți!

A venit timpul să vă schimbați ochelarii sau să vă faceți o pereche nouă? Alegeți EXPERTOPTIC! V-am stârnit curiozitatea? Citiți aici și aflați mai multe.

Vă puteți imagina o lume fără ochelari? Noi nu. Nu ne putem imagina nici o lume fără EXPERTOPTIC, deoarece aici veți beneficia de servicii optometrice. Tot aici veți putea alege o nouă pereche de ochelari, însă știți cum să o alegeți? Vă vom dezvălui câteva sugestii după care să vă ghidați. Aflați mai jos ce veți alege!

Alegerea corectă este EXPERTOPTIC. De ce?

Deoarece aici veți găsi nu doar noua pereche de ochelari, ci și servicii optometrice de calitate oferite de o echipă profesională, precum am menționat mai sus. Cum s-ar zice, împușcați doi iepuri dintr-un foc.

În această optică medicală veți putea să vă consultați, pentru a afla dacă este necesară schimbarea dioptriei lentilelor. Știați că acestea pot progresa? Astfel, puteți opta să vă programați periodic la un consult, tot în acest loc. Nu trebuie să vă faceți griji în privința bugetului, deoarece EXPERTOPTIC oferă consultații gratuite! Vederea este neprețuită, iar de aceea vă invităm să beneficiați de un consult, chiar acum. Așadar, mai aveți motive să nu vă programați?

Serviciile nu se opresc aici, deoarece tot aici veți putea alege imediat după consult o pereche de ochelari nouă. Odată ce v-ați comandat lentilele noi (dacă este cazul), veți putea alege o nouă ramă. Despre aceasta veți afla mai multe citind mai departe.

Unde se află EXPERTOPTIC?

La momentul de față, puteți face o vizită la EXPERTOPTIC în șase locații din nordul țării, pe care le veți descoperi pe site-ul oficial.

Cum va arăta noua pereche de ochelari?

Acum că știți tot ce este de știut despre EXPERTOPTIC, vă vom dezvălui trei criterii după care vă puteți ghida când alegeți rama. Acestea sunt:

  • Forma feței

Fețele ovale vor arăta bine în majoritatea ochelarilor, deoarece este o formă comună și versatilă. Așadar, probabil nu veți da greș, indiferent de modelul ales. Spre deosebire de acestea, fețele rotunde ar putea fi avantajate de ochelarii cu formă pătrată (așadar, evitați ochelarii rotunzi sau cei de tip aviator). Acest lucru este viceversa pentru fețele pătrate – alegeți ochelari rotunjiți. Așadar, totul ține de balans! 

Dacă este greu să alegeți o pereche în funcție de formă, de ce să nu rugați o cunoștință să vă însoțească, pentru a vă oferi încă o opinie?

  • Culoarea ramei

Aici, imaginația este limita. Doriți să ieșiți în evidență? Alegeți culori vii. Vreți ca ochelarii să arate cât mai natural? Atunci orientați-vă spre rame de culori neutre, subțiri. Dacă doriți ceva clasic, atunci ramele negre nu se vor demoda niciodată. Astfel, alegerea vă aparține. În plus, unele lentile pot fi făcute fără ramă, în cazul în care preferați un look simplu, minimalist și ușor. 

Acum că ați aflat câteva informații de bază, programați-vă acum la EXPERTOPTIC!

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Postați comentarii