Implant dentar: aspecte importante

Un implant dentar in Bucuresti este o procedura ce necesita indeplinirea unor criterii. Dinti albi, frumosi, un zambet larg – acesta este visul tuturor, nu-i asa? Din pacate aceasta dorinta, aparent elementara nu se dovedeste a fi intotdeauna usor de realizat.

Multi oameni nu au o igiena dentara corecta. De aceea, foarte des acestia ajung pe scaunul dentistului solicitand implanturi dentare. Acestea sunt intr-adevar des solicitate, insa nu toti oamenii sunt candidatii ideali pentru procedura.

La clinica Implantologie Sector4, pacientii beneficiaza de cele mai bune servicii in ceea ce priveste implanturile dentare. Aceasta clinica stomatologica din sector 4 gazduieste medici exceptionali in domeniul stomatologic, care ofera pacientilor sai rezultate peste asteptarile lor.

Pentru mai multe detalii despre aceasta procedura, cei interesati pot accesa site-ul ImplantologieSector4.ro. Aici sunt prezentate si preturile tuturor serviciilor.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este o structura din titan care inlocuieste radacina dintelui, pe care apoi este asezata o coroana dentara, in totalitate dupa modelul dintelui lipsa. Implantul este de obicei realizat dintr-un material de inalta calitate, care poate fi usor integrat in cavitatea bucala, fara a provoca iritatii, reactii alergice si orice disconfort pentru pacient.

Inserarea implanturilor dentare este una dintre cele mai inovatoare proceduri in cazul unui dinte lipsa. Implantologia castiga din ce in ce mai multa popularitate din mai multe motive, dintre care cele mai remarcate sunt interventia relativ nedureroasa, rezultatul final estetic si longevitatea.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 4 | ImplantologieSector4.ro

implant dentar in Bucuresti

Poate corpul sa respinga implantul?

In general, rata de succes a unui implant dentar este de 96-98%, iar cu un tratament bine planificat si efectuat, implantul va dura toata viata. Daca apare o problema, aceasta va fi legata de biologia tesuturilor.

Nu se poate pune problema de respingere din partea organismului, ca in cazul unui transplant de rinichi sau de inima, ci despre natura si viteza de vindecare. La unii oameni locul se vindeca mai greu, la altii mai rapid.

In concluzie se poate spune la implanturile dentare sunt cea mai buna optiune de inlocuire a dintilor pierduti. In cadrul clinicii Implantologie Sector4 se foloseste o aparatura de ultima generatie, asa ca toti cei interesati de aceasta procedura se pot lasa cu incredere pe mainile medicilor, interventia fiind total nedureroasa.

Postați comentarii