Importanța plăților digitale într-un business.

Pornind de la un simplu trend al dezvoltării tehnologice, plata digitală s-a transformat într-o modalitate de plată uzuală în viața consumatorului. Scopul soluției MonePOS by AROBS este de a ajuta comercianții de orice tip să poată accepta plata contactless din partea clienților, folosind dispozitivul mPOS

Ce sunt plățile digitale? 

Procesul prin care banii ajung de la client către comerciant prin semnale transmise de rețelele de plată între bancă și procesorul de plăți (ex: device POS, mPOS). 

Rezultatele studiului întreprins de Mastercard în 30 de țări ale Europei a relevat faptul că “valoarea generată de utilizarea plăților cu cardul depășește cu multe totalul costurilor de acceptare, fiind mai mult decât dublă față de costul total al tranzacțiilor cu carduri de credit și de debit.”

Beneficii ale plăților digitale

În 2021 a fost înregistrat un salt de 40% în domeniul plăților digitale față de acum 2 ani, crescând cererea pentru această metodă de plată. Ulterior, plățile digitale au devenit o nevoie a clientului, iar pentru un business care nu acceptă plățile digitale este un dezavantaj care aduce cu sine segmentarea clienților. Când vorbim despre o afacere, indiferent de natura sau specializarea sa, plățile digitale oferă oportunitatea clientului a cheltui sume mai mari comparativ cu plata cash care restricționează cumpărăturile la suma de bani deținută în momentul respectiv. 

Un aspect ce vizează funcționarea internă a business-ului – plățile digitale realizează tranzacții prompte, eliminând erorile umane apărute în momentul taxării. 

Datorită comodității de care se bucură atât comerciantul, cât și consumatorul, acceptarea plăților digitale asigură vânzări crescute și beneficii de securitate. Plățile electronice sunt o modalitate de atingere a unei piețe care funcționează corect și reglementat. 

MonePOS by AROBS este o soluție de plată integrată unui POS mobil care acceptă plăți digitale – contactless și are funcționalitatea de emitere a bonului digital – paperless. Inovația MonePOS se integrează ușor cu orice casă de marcat folosind conexiune Bluetooth, WiFi sau USB și funcționează fără internet, semnalul de rețea fiind singurul element necesar. Având dimensiuni reduse față de un POS clasic, MonePOS este portabil cu scopul de a ajuta comercianții să încaseze digital și de a oferi flexibilitate în desfășurare. 

Dacă ai o afacere și încă nu încasezi digital, nu mai sta pe gânduri și ia-ți MonePOS în ajutor.

Mai multe detalii există pe site-ul: https://monepos.ro

Postați comentarii