In acesta perioada poti beneficia de masaj anticelulitic la un super pret

Ce trebuie sa stii despre masaj anticelulitic

Celulita afecteaza 85% dintre femei si apare sub diferite forme pe mai multe parti ale corpului. Un aspect neplacut de „coaja de portocala” te impiedica sa porti tinute care iti dau incredere in frumusetea ta. Pentru a remedia asta, ti-am adus tot ce trebuie sa stii despre celulita si cum poti scapa de ea rapid. Noi iti recomandam sa incepi un tratament natural cu masaj anticelulitic.

Ce este celulita?

Celulita este o crestere a dimensiunii celulelor (celulele adipoase) situate intre piele si muschi, a caror crestere impinge impotriva tesutului conjunctiv. Cand tesutul este fortat dincolo de elasticitatea sa maxima, pielea capata un aspect de „coaja de portocala”. Pe masura ce volumul celulelor adipoase creste, circulatia limfatica si a sangelui se modifica, favorizand acumularea de toxine in organism. Cele mai frecvente locuri pentru celulita sunt bratele, abdomenul, fesele, coapsele, fesele si gambele.

De cate tipuri este celulita

Celulita de gradul I este invizibila cu ochiul liber si poate fi detectata doar cu un microscop.

Celulita de gradul II este celulita care este vizibila dupa strangerea sau ciupirea pielii.

masaj anticelulitic

Celulita de gradul III este intotdeauna vizibila, fara a fi nevoie de a pune pielea intre degete sau palme. Aspectul de „coaja de portocala” poate fi insotit de o senzatie dureroasa in cazul in care un deget este ciupit de zona afectata. In aceasta zona pot aparea si noduli palpabili de forma si dimensiune variabile.

Celulita de gradul IV este similara cu gradul III, cu noduli proeminenti si un aspect de edem mai pronuntat. Scapa de celulita cu masaj anticelulitic la clinica de remodelare Fysiogand!

Aceasta terapie de masaj anticelulitic poate avea rezultate minunate

Evident, cel mai bun mod de a scapa de acest aspect neplacut este sa folosesti aceasta rutina de masaj anticelulitic. In plus, tehnologia actuala a avansat foarte mult, iar pe piata au aparut multe metode de indepartare a stratului de grasime care ne provoaca disconfort.

Cu toate acestea, femeile inca apeleaza la metodele clasice de slabit. De ce se intampla asta? Aceasta procedura s-a dovedit a fi cea mai sigura si neinvaziva metoda de remodelare corporala. Daca acest masaj al celulitei este efectuat corect in conditii optime, este suficient sa se evite interventia chirurgicala.

Postați comentarii