Informatii importante pentru toti clientii interesati de servicii de inchirieri macarale

Exista foarte multe persoane care activeaza in domeniul constructiilor sau in alte domenii, care opteaza pentru servicii de inchirieri macarale de fiecare data cand este necesara interventia unui astfel de utilaj. Este foarte important ca societatea care doreste sa apeleze la astfel de servicii sa cunoasca minime criterii de verificare a utilajelor.

Macaraua inchiriata trebuie sa fie un dispozitiv functional, un utilaj practic si care sa faca fata nevoilor de pe santier, conform recomandarilor specialistilor https://adutilaj.ro. Numarul tot mai mare de companii care ofera astfel de servicii nu trimit o oferta foarte clara cu privire la aspectele implicate, pentru a crea aparenta unui pret mai mic, comparativ cu pretul de inchiriere al concurentei. De aceea este foarte important de stiut ca nu pretul mic al serviciilor de inchiriere macarale este cel mai important criteriu de alegere a companiei cu care vor colabora clientii.

Serviciile de inchirieri macarale se aleg in functie de nevoia de pe santier

Este foarte important de avut in vedere inaltimea maxima de care au nevoie pe santier clientii, precum si lungimea bratului, astfel incat sa se poata manevra cu usurinta greutati mari pe o suprafata utila. Mai este important de avut in vedere greutatea pe care trebuie sa o ridice o macara si sa se tina cont de faptul ca greutatea maxima ridicata de o macara difera de la un model la altul.

La baza, macaraua poate ridica o greutate mai mare, iar spre varf acel indice al greutatii scade. Macaralele se pot configura din punct de vedere al inaltimii si lungimii bratului in functie de nevoi.

In alta ordine de idei, poate fi necesara o macara automontanta sau o macara turn. In cazul modelului de macara automontanta, nu este nevoie de turnarea unei fundatii de beton, care este o cheltuiala destul de serioasa.

Inchirieri macarale | inchirieri utilaje de constructii | AdUtilaj.ro

inchirieri macarale

Conditiile de pe santier influenteaza alegerea serviciilor de inchirieri macarale

Alegerea serviciilor de inchirieri utilaje de constructii, indeosebi a unei macarale, depinde mult de conditiile de pe santier. Clientii trebuie sa aiba in vedere daca mai sunt macarale pe santier, care sunt regulile santierului local, daca este permisa manevrarea utilajelor in afara perimetrului, autorizatiile necesare pentru montaj si conditiile de bransare la reteaua de electricitate.