La ce sa fii atenta cand cumperi o vesta de blana

In ciuda faptului ca toamna si iarna, temperaturile sunt destul de scazute, doamnele si domnisoarele merita sa arate impecabil, la fel ca intotdeauna. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, ele au nevoie de veste de blana de calitate, adica piese vestimentare versatile, care pot fi purtate la diferite tipuri de tinute, indiferent de momentul zilei. Femeile care sunt in cautarea unor veste potrivite pentru ele insele, trebuie sa stie insa ca exista cateva aspecte la care trebuie sa fie foarte atente, inainte de a lua o decizie si pot gasi in randurile ce urmeaza toate informatiile care le sunt necesare.

Marimea potrivita

Pentru inceput, important este ca reprezentantele sexului frumos sa stie care le sunt marimile, astfel incat sa isi poata alege piesele vestimentare potrivite. Vestele din blana se aseaza intr-un mod deosebit pe corpul doamnelor si domnisoarelor numai atunci cand li se potrivesc perfect. Daca femeile nu isi stiu marimea, atunci se pot masura acasa, iar apoi pot studia un tabel de marimi.

Cusaturi

Un al doilea aspect care trebuie neaparat lua in considerare pentru achizitionarea celor mai frumoase veste este referitor la cusaturi. Doamnele si domnisoarele trebuie sa se asigure ca piese vestimentare sunt cusute bine. In cazul in care cusaturile sunt la vedere, ele trebuie sa aiba un rol in ceea ce priveste aspectul per ansamblu al pieselor vestimentare. Altfel, de preferat este ca toate cusaturile sa fie frumos ascunse, insa bine realizate.

Lungime

Carolina Design Timisoara produce atat veste scurte, cat si veste mai lungi. Pentru ca femeile sa isi dea seama care sunt modelele potrivite pentru ele, trebuie sa se gandeasca la modurile in care isi propun sa le poarte. De exemplu, modelele scurte, care ajung pana la bust sunt perfecte pentru a fi purtate peste rochii de seara, de ocazie, oferind tinutelor un plus de eleganta si stil. Mai apoi, vestele mai lungi, sport sunt ideale pentru tinutele de zi cu zi.

Sistem de prindere

Nu in ultimul rand, reprezentantele sexului frumos trebuie sa studieze sistemul de prindere al vestelor inainte de a alege una. Daca modelele care se incheie usor, cu un cordon in talie sunt excelente pentru tinute casual, cele care se incheie cu capse pot fi purtate fara nicio problema la tinute vestimentare mai deosebite.

Veste de blana | Carolina Design Timisoara | www.carolinadesign.ro

veste de blana

Site-ul https://www.carolinadesign.ro/ reprezinta locul ideal din care toate femeile isi pot alege atat vestele de blana preferate, cat si hainele din acest material, dar si alte tipuri de accesorii perfecte pentru iarna!

Postați comentarii