La Fysiogand profiti de radiofrecventa la super preturi de toamna

Afla detalii despre procedura de radiofrecventa

Radiofrecventa este folosita in mod obisnuit ca tratament non-invaziv pentru regenerarea pielii.

Acest tip de tratament imbunatateste aspectul pielii provocand un raspuns la deteriorarea pielii fara a deteriora epiderma. Mai exact, provoaca leziuni termice scazute ale dermului sau vaselor de sange, promovand astfel raspunsul de reparare a ranilor si stimuland colagenul.

Cu alte cuvinte, tratamentul incalzeste nivelurile inferioare ale pielii, provocand unele socuri minore. Dupa aceasta miscare, corpul lucreaza pentru a „vindeca” daunele. De aceea, acest proces se numeste piroliza si este un termen folosit pentru a descompune substantele prin caldura.

Cum este tratamentul de radiofrcventa tripolara mai diferit fata de cel obisnuit?

radiofrecventa

Un alt aspect important al tratamentului cu radiofrecventa tripolara este ca este complet diferita de alte proceduri cu aceeasi utilitate. De exemplu, majoritatea acestor proceduri vizeaza reducerea stratului de grasime.

Acest proces va poate ajuta foarte mult in acest sens. Dar va poate oferi si alte beneficii suplimentare. De exemplu, este un mare aliat in lupta ta impotriva vergeturilor.

Pana acum s-a dovedit a fi o metoda foarte utila. Rezultatele nu vor veni de la prima sedinta, dar cu rabdare, poti ajunge exact unde vrei. Fysiogand te ajuta sa ai grija de corpul tau.

Pune-te pe primul loc

Pentru ca toata lumea isi doreste un aspect tineresc si ingrijit, tot mai multi oameni opteaza pentru tot mai multe forme variate de tratament, inclusiv tratamente faciale si in special tratamente corporale, pentru a ramane la fel de activa si stimulata.

In acest scop, clinica de remodelare corporala Fysiogand iti va oferi o mare varietate de tratamente care contin o gama de efecte pozitive asupra intretinerii pielii, nu doar pentru un aspect estetic mai placut, ci mai ales pentru un stil de viata sanatos.

Daca iti doresti si rezultate eficiente de la o echipa de medici foarte profesionista si bine pregatita, echipa Fysiogand este una dintre solutiile de care ai nevoie. Nu mai sta pe ganduri, rezerva o programare la Centrul Fysiogand cat mai curand posibil si profita de oferte excelente.

Postați comentarii