Magazin online de panouri radiante cu infrarosii ofera reduceri si discounturi atractive in aceasta perioada

Pentru o perioada limitata, magazinul online panouri-radiante-infrarosii.ro vine in intampinarea clientilor cu reduceri atractive, discounturi pentru cosul de cumparaturi de pana la 15% si un termostat cadou. Pe site, cei interesati gasesc un calculator pentru a determina necesarul de panouri radiante infrarosii, atat pentru locuinte, cat si pentru spatii industriale, iar comenzile sunt distribuite in intreaga tara.

Cum poti beneficia de reduceri, discount si un cadou

Accesand siteul panouri-radiante-infrarosii.ro vei putea beneficia in aceasta saptamana de un cadou la comenzile de panouri Dragus, primind un termostat gratuit. Mai mult, magazinul vine cu reduceri substantiale la multe produse si, in plus, ofera un discount special care se aplica la valoarea cosului de cumparaturi:

  • 5% pentru toate comenzile sub 1500 lei
  • 10% pentru toate comenzile de cel putin 1500 lei
  • 15% pentru toate comenzile de cel putin 4500 lei.

Magazinul ofera numai produse de cea mai buna calitate, asigura transport in intreaga tara si garantii mari (intre 5 si 10 ani). Totodata, pentru a putea fi determinat corespunzator numarul de panouri radiante necesare pentru incalzirea unei camere, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor un calculator specializat.

Panoul radiant infrarosii – solutia ecologica de incalzire

Panourile radiante pot incalzi eficient locuintele, dar si halele si spatiile industriale si comerciale. Studiile realizate au dovedit ca panourile radiante stimuleaza activitatea fiziologica a celulelor, fiind benefice pentru sanatate. Pe langa faptul ca sunt surse eficiente de caldura, durabile si ecologice, panourile radiante vin cu multe alte avantaje:

  • Montajul se face foarte usor si nu necesita asistenta profesionala;
  • Sunt surse de caldura care permit reducerea costurilor cu pana la 50%;
  • Sunt estetice si decorative si se pot personaliza de clienti dupa dorinta;
  • Au durata de functionare de pana la 30 de ani si sunt garantate pe perioade de 5 sau chiar 10 ani;
  • Regleaza umiditatea din incapere, fiind eficiente in combaterea mucegaiului si a igrasiei.  

Date despre magazinul online

Magazinul online panouri-radiante-infrarosii.ro comercializeaza numai panouri radiante infrarosii de calitatea superioara si distribuie comenzi in intreaga tara. Produsele lor Ecosun fabricate in Cehia se remarca prin tehnologia avansata utilizata, eficienta si durabilitate. Magazinul ofera preturi atractive si oneste si periodic, vine cu oferte greu de egalat.

Pentru contact si informatii se poate accesa site-ul.

Postați comentarii