Motive pentru a apela la serviciile unui anticariat care cumpara carti

Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile unui anticariat care cumpara carti pentru a scapa de cartile din biblioteca pe care nu le mai citesc si care nu le mai sunt de folos. Oamenii au foarte multe motive pentru care renunta la cartile din biblioteca, dar si mai multe motive pentru care comanda carti si fie nu le citesc, fie le citesc si doresc altele noi, fie au nevoie de mai mult spatiu pentru reamenajarea unei incaperi.

Serviciile unui anticariat care cumpara carti se adreseaza clientilor din toate clasele sociale

Din ce in ce mai multi oameni decid sa apeleze la serviciile unor cumparatori de carti vechi pentru a-si elibera biblioteca si pentru a scapa de toate cartile vechi sau mai noi care nu le mai folosesc. Aceasta este cea mai buna metoda de a face loc in biblioteca. A arunca volumele citite nu reprezinta cea mai buna optiune, iar a le recicla la un centru specializat de maculatura nu este tocmai o decizie inteleapta.

Cumparatorii de carti vechi se deplaseaza la domiciliul clientilor si ii ajuta pe acestia sa obtina cel mai bun pret pentru cartile care nu ii mai intereseaza. Cartile sunt evaluate conform regulilor, pretul platit fiind cel corect in functie de starea in care se afla cartile, in functie de anul aparitiei, de autor si de mai multe considerente foarte importante.

Cumparatori de carti vechi | anticariat care cumpara carti | Anticariat-carti.com

cumparatori de carti vechi

Dupa evaluare, daca pretul platit de catre evaluatori este acceptat, cartile sunt luate de catre acestia si sunt duse la anticariat unde sunt repuse in vanzare dupa ce sunt reconditionate. Anticariatul se ocupa de vanzarea si cumpararea de carti vechi, in principal, dar si de achizitionarea de carti noi, inclusiv aparute in ultimii ani, de la persoane fizice, dar si de la persoane juridice, inclusiv edituri, tipografii, iar lista poate continua. Preturile sunt negocabile in functie de calitatea, dar si de cantitatea cartilor.

In cazul in care clientii au mai mult de 100 de carti pe care doresc sa le vanda, au optiunea “vreau sa fiu sunat” pe site-ul https://www.anticariat-carti.com, unde trebuie doar sa isi lase numarul de telefon si sa astepte sa fie contactati pentru o intrevedere cu specialistii.

Postați comentarii