Noile proiectoare Led ofera avantaje de top! Vezi aici lista!

Afla mai multe despre sistemul cu proiectoare led

Iluminatul este un element extrem de important in societatea actuala. Proiectoare LED se remarca din aceasta cerere si ofera ca fiind solutii extrem de avantajoase din mai multe unghiuri. Tehnologia bazata pe LED a aparut abia recent si este utilizata pe scara larga pentru iluminarea spatiilor industriale, in special a strazilor. Toate spatiile mari necesita un iluminat puternic si durabil. Acesta se poate realiza prin montariea asa-zisului proiector LED de la magazinul online Electric Concept.

Beneficiile acestor sisteme furnizate de Electric Concept

proiectoare led
  • Sunt sisteme fara degradare a culorii sau a calitatii imaginii: tehnologie LED, proceseaza imagini de inalta calitate, fara degradarea calitatii imaginii si a culorii
  • Sistemul de proiectoare LED nu necesita costuri de intretinere si nu este nevoie sa inlocuiti filtrul de praf.
  • Proiectoare LED cu pornire/oprire instantanee pot fi aprinse sau oprite imediat, deoarece nu este nevoie sa asteptati pana cand becul se raceste sau o atentie suplimentara pentru a prelungi durata de viata a becului.
  • Ecologic – Proiectorul LED nu contine mercur, asa ca nu este dificil sa-l aruncati.
  • Lumina rece: LED-ul radiaza foarte putina caldura, ceea ce poate provoca deteriorarea obiectelor sensibile.
  • Dimensiune mica: LED-ul este mic si foarte compact.

Proiectoarele cu LED sunt ecologice

Deoarece proiectoare LED consuma mult mai putina energie decat orice alta forma de iluminat, risipesc mai putine resurse de pe planeta si, prin urmare, sunt mai ecologice. Mai mult, daca astfel de surse de iluminat sunt alimentate cu surse regenerabile de energie, resursele materiale vor fi consumate doar din punct de vedere al productiei.

Din punct de vedere material, folosirea acestei tehnologii pentru realizarea proiectoarelor foloseste mai multe materiale, dar in comparatie cu orice alta forma de iluminare, acestea compenseaza intotdeauna durata de viata.

Te asteptam online in magazinul de sisteme led Electric Concept cu super oferte!

Postați comentarii