Ochelarii de gaming – un echipament absolut necesar pentru gameri

Orice persoana pasionata de gaming care petrece ore in sir in fata calculatorului este expusa la o cantitate ridicata de lumina albastra. Acesta lumina albastra este responsabila pentru foarte multe afectiuni oftalmologice, manifestate pe termen scurt prin oboseala oculara pronuntata, slaba focalizare sau usoare dureri de cap, iar pe termen lung prin probleme legate de vedere.

Evitarea acestor afectiuni oftalmologie poate fi facuta foarte usor printr-o pereche de ochelari de gaming premium. Acestia sunt capabili sa blocheze o cantitate sporita de lumina albastra, aproximativ 60-65%, si sunt mult mai eficienti decat filtrele pe care anumite modele de monitoare le au.

Avantajele ochelarilor de gaming

Pe langa principalul avantaj prezentat anterior, mai exact neutralizarea luminii albastre, ochelarii specifici de gaming au si alte avantaje importante, precum o greutate foarte mica, aproximativ 30 grame, sunt realizati din materiale flexibile care se muleaza perfect pe forma fetei, facilitand purtarea unei perechi de casti audio fara a crea un disconfort purtatorului, chiar si pe termen lung.

Lentilele acestor ochelari de gaming au o culoare galbena, ceea ce schimba putin spectrul de culoare, insa acesta culoare ofera un mediu relaxant de gaming prin intermediul contrastului puternic pe care il creaza.

Modele de ochelari de gaming premium in Romania

Daca doresti sa iti achizitionezi o pereche de ochelari de gaming de o calitate superioara trebuie sa stii ca nu exista foarte multe optiuni in piata din Romania, Gunnar fiind brandul care ofera singura optiune dedicata special pentru gameri si care are produse de o calitate superioara.

Acest brand de ochelari de gaming este unul recunoscut in lumea de gaming la nivel international, mai ales prin parteneriatele realizate cu Razer, Assassin’s Creed sau Tom Clancy’s The Division 2, cu care au si realizat modele tematice de ochelari de gaming.

In ceea ce priveste preturile, ochelarii de gaming Gunnar au preturi care pornesc de la aprox 300 de RON, iar unele modele depasesc putin pragul de 500 RON, conform magazinului online oficial Gunnar in Romania.

Postați comentarii