Oja semipermanenta 3 in 1 Magic – un avantaj pentru femeile ocupate

Lacurile de unghii evolueaza in mod constant si de ceva timp, este evident ca una dintre ele este utilizarea unui smalt semipermanent. Este economic, confortabil si foarte eficient daca doriti unghii perfecte pentru mai mult timp, fara complicatii majore. Dar, stiti ce este?

Cu toate ne dorim sa avem unghii perfecte, dar este destul de complicat, in special pentru femeile ocupate carora le este dificil sa gaseasca timp si, in cel mai rau caz, rezultatul nu dureaza mai mult de doua sau trei zile.

Gandindu-te la toate astea, o manichiura cu oja semipermanenta 3 in 1 Magic este solutia ideala. In zilele noastre, este foarte frecventa si, cu siguranta, majoritatea dintre voi ati incercat sau ati cunoscut pe cineva care o poarta. Dar stim exact ce este si ce implica pentru unghii? In acest post, vrem sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie inainte de a face pasul si de a va face o manichiura cu oja semipermanenta 3 in 1 Magic.

Acest proces dureaza doar o jumatate de ora si manichiura ramane intacta timp de doua pana la trei saptamani. In functie, bineinteles, de tipul de unghii.

Fiti atente!
Oja semipermanenta 3 in 1 Magic este mai putin agresiva decat gelul, insa chiar si asa merita sa ne amintim ca aceasta este indepartata prin aplicarea de acetona pura si acest proces poate slabi unghiile si le poate deteriora pe termen lung. In plus, timpul de expunere la lumina ultravioleta, desi scurt, este legat de o crestere a sanselor de a suferi de cancer de piele. Pentru aceasta, dermatologii recomanda urmatoarele:

• Luati in considerare utilizarea manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 Magic numai ocazional si nu la fiecare doua saptamani pentru a reduce consecintele si trauma „fizica si chimica”.
• Aplicati protectie solara pe maini pentru a minimiza deteriorarea pielii de la lumina ultravioleta utilizata in timpul manichiurii.
• Nu permiteti stilistului sa indeparteze cuticulele, deoarece acest lucru creste riscul de inflamatie si infectii.
• Hidrati unghiile de mai multe ori pe zi.

Ca in orice, problema este in abuz. Utilizarea continua a manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 Magic poate sa nu fie o optiune buna pe termen lung, dar daca o facem din cand in cand, poate fi o modalitate perfecta de a avea unghii grozave fara efort.

Postați comentarii