Participa si tu si la conferinta Femei de cariera din acesta toamna! Afla de unde iti poti achizitiona bilet

Conferinta “Femei de cariera” a ajuns la editia a XI-a si va avea loc in aceasta toamna, mai exact pe data de 13 noiembrie, in Bucuresti. Vei avea ocazia sa iei parte atat la momente de socializare, dar vei putea si sa ii asculti pe speakerii care vor veni sa iti vorbeasca despre cariera, afaceri, viata profesionala. Afla mai jos ce ti-au pregatit organizatorii pentru aceasta editie.

Esti interesata de zona de business si cariera? Cauti sa te dezvolti profesional si esti interesata de antreprenoriat? Conferinta Femei de cariera este locul potrivit, unde vei avea ocazia sa intalnesti femei de la care vei avea ce sa inveti, care iti vor da sfaturi utile si vor raspunde intrebarilor tale.

Participa si tu si la conferinta Femei de cariera din acesta toamna! Afla de unde iti poti achizitiona bilet

Esti interesata de ce se va intampla pe parcursul evenimentului?

In cadrul evenimentului vei avea parte de multe momente interesante, incepand cu prezentarile speakerilor si incheind cu tombola unde sponsorii nostri vor oferi premii pentru participantele la eveniment.

Printre subiectele care vor fi dezbatute in cadrul prezentarilor se numara:

  • Branding personal si evolutie personala si profesionala
  • Depasirea obstacolelor in cariera, aptitudini si convingeri necesare pentru a reusi in plan profesional

Temele abordate si programul complet le vei putea gasi in pagina evenimentului. (link aici: https://woman2woman.ro/femei-de-cariera-fdc/)

Pe tot parcursul evenimentului vei avea parte de o atmosfera placuta si relaxanta, surprinze si interactiune. Vei putea sa afli informatii utile, dar si sa intri in contact cu zeci de femei cu aceleasi interese ca si tine. Astfel, poti sa legi noi prietenii si colaborari in viata profesionala.

Cui i se adreseaza conferinta

Conferinta se adreseaza in special femeilor care sunt intersate de evolutia in cariera sau cele care sunt la inceput de drum. Totodata, este o oportunitate ideala si pentru cele care detin un business si vor sa afle mai multe despre cum pot sa il consolideze, sa il creasca sau sa se faca cunoscute in fata unui numar mai mare de persoane. Un astfel de eveniment este ideal pentru a lega parteneriate si pentru a beneficia de mai multa expunere.

Te asteptam sa afli informatii utile despre leadership, cariera, branding personal si nu numai, de la specialisti in domeniu, dar si de la femei care au reusit in cariera lor. Daca ai nevoie de un astfel de eveniment in viata ta persoana sau profesionala te asteptam sa te inscrii la conferinta Femei de cariera din noiembrie, editia a XI-a.

De ce ar trebui sa particip la conferinta

Cele mai importante motive pentru care te asteptam sa iei parte si tu la conferinta Femei de cariera din aceasta toamna:

  • Vei afla informatii utile si relevante despre cariera, afaceri, leadership si antreprenoriat
  • Poti interactiona direct cu speakerii si sa le adresezi intrebari
  • Speakeri care vor participa la conferinta au o vasta experienta si vin cu sfaturi si idei utile, pe care le poti pune in practica
  • Vei avea parte de o sesiune de networking unde poti interactiona cu alte femei care au aceleasi interese ca si tine
  • Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti
  • Atmosfera este una placuta si relaxanta
  • Poti obtine o diploma de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere) si/sau o adeverinta de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere)

Participa si tu la editia a XI-a editie a conferintei Femei de cariera. Vezi detalii in pagina evenimentului. (link aici: https://woman2woman.ro/femei-de-cariera-fdc/)

Data si locul unde va avea loc conferinta Femei de cariera

Editia din aceasta toamna va avea lor pe data de 13 noiembrie 2019 in intervalul orar 9:30-15:00 intr-o locatie deosebita din Bucuresti. Te asteptam sa te inscrii, poti face plata chiar acum pe loc. Locurile sunt limitate.

Printre sponsorii care vor sustine acest evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor principal, dar si Answear, All To Know si Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei pe parcursul mai multor editii.

Evenimentul va fi moderat de catre Dorina Florea, o aparitie incantatoare pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.

In plus, evenimentul este mediatizat si de catre: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Comunicare-online.ro, Comunicate-PR.ro, Fashion8, Mujer.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, PortalManagement.ro, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.

Participa si tu la editia a XI-a editie a conferintei Femei de cariera. Vezi detalii in pagina evenimentului. (link aici: https://woman2woman.ro/femei-de-cariera-fdc/)

Postați comentarii