Pentru etanșarea eficientă în locuință alegeți precadru tâmplărie de la pvcmag.ro

Iată că se apropie cu pași repezi și anotimpul rece, iar facturile la întreținere dau din nou bătăi de cap proprietarilor de locuințe. Pentru ca acestea să nu crească brusc, se impune luarea unor măsuri de siguranță din timp, cum ar fi etanșarea ușilor, dar și a ferestrelor. Cu ajutorul unor instrumente adecvate, dar și a unei echipe de specialiști cu experiență, acest lucru poate diminua pierderile de energie și asigură confort pe termen lung.

Una dintre firmele care pot livra genul acesta de produse utile în orice locuință este și pvcmag.ro. Detaliem mai jos despre contribuția lor la etanșarea tâmplăriei.

Un produs indispensabil, precadrul de tâmplărie

Nu sunt multe persoane cele care știu că pentru a preveni pierderile de căldură este nevoie de o etanșare pe măsură. Aceasta poate fi aplicată deopotrivă atât la ușile, cât și la ferestrele aflate în locuință. O etanșare eficientă se poate realiza cu ajutorul unui precadru tamplarie, folosit în mod special pentru ferestre. Acesta este un produs confecționat din polistiren expandat, rezistent la elementele exterioare și la diverși factori agresivi.

Precadrul pentru ferestre este disponibil în diverse mărimi pe site-ul pvcmag.ro. Tot aici se pot face comenzi și de precadre pentru ferestre, confecționat din plastic armat cu fibre de sticlă.

Aceste precadre termoizolante sunt folosite pentru montajul ferestrelor și ușilor adaptate pentru casele pasive. În felul acesta punțile termice sunt eliminate și are loc izolarea eficientă a rosturilor de racordare a tâmplăriei.

Produse adiacente pentru etanșarea energetică

Pentru a împiedica scurgerile de căldură din interior spre exterior sau invers, este nevoie și de anumite produse adiacente, care sunt folosite special în acest scop. Astfel, din oferta magazinului PVC Mag se remarcă benzile de etanșare ferestre, de tip autoadeziv. Acestea pot fi folosite atât la exterior, cât și la interiorul ferestrelor. Acestea prezintă lungimi și lățimi diferite, pentru a se potrivi tuturor tipurilor de ferestre.

Acestea sunt folii elastice flexibile, special concepute pentru etanșarea la aer și vânt. Se potrivesc pentru suport de PVC, aluminiu, metal și lemn. Este produsul indicat pentru etanșarea rosturilor mobile. În felul acesta condensul interstițial nu se mai produce. Se mai recomandă și achiziționarea unei role sau raclete de presare, dar și un spray primer pentru tratarea suprafețelor.

Produse de întreținere, dar și alte accesorii de tâmplărie

Odată cu precadrele și cu alte elemente de tâmplărie cumpărate, se impune desigur și comandarea unor produse care au rolul de întreținere. Astfel, din bogata ofertă a magazinului online se pot pune în coș un kit de întreținere a tâmplăriei din PVC și aluminiu, folii lichide pentru protejarea suprafețelor sau un spray anticoroziv și lubrifiant. Toate acestea se găsesc la prețuri accesibile pentru orice client.

Printre cele mai căutate accesorii de tâmplărie se numără și sistemele de siguranță pentru copii, special concepute pentru blocarea ușilor sau a ferestrelor.

Obiecte de feronerie, mânere pentru ferestre sau uși, scule necesare pentru montare, dar și produse la promoții, toate acestea pot fi comandate de pe site-ul pvcmag.ro.

Pentru detalii suplimentare accesați pagina oficială. Contact: contact@pvcmag.ro

Postați comentarii