Pentru sănătatea ochilor tăi alege rame de vedere de la EXPERTOPTIC

Starea de sănătate a organismului în general și starea de sănătate a ochilor în special pot fi îmbunătățite prin prevenție și control medical adecvat, efectuat la timp. În acest sens specialiștii recomandă efectuarea controalelor specifice în cazul în care se constată dureri de cap, vedere dublă sau ochi încețoșați. Odată făcută programarea, acesta este primul pas pentru a efectua un control, depistând astfel la timp problemele de natură oculară.

Una dintre firmele de optică medicală care asigură pentru populație servicii de consultanță medicală gratuită este și EXPERTOPTIC prin cele șase locații ale sale din Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Botoșani (2) și Roman. Acestea vin în întâmpinarea clienților nu doar cu controale gratuite, dar și cu oferte de rame de ochelari dintre cele mai diverse. Detaliem aceste oferte în rândurile de mai jos. 

Partenerul perfect pentru servicii de calitate

Printre cei mai buni producători de rame de ochelari, dar nu numai, colaborează cu EXPERTOPTIC în dorința de a fi la înălțimea calității cerute de clienți. Vorbim aici de ochelari de soare, cu dioptrii sau fără, de lentile de ochelari, de lentile de contact sau de diverse accesorii. În locațiile menționate mai sus specialiștii întâmpină clienții cu ochelari aparținând unor branduri renumite așa cum ar fi Police, Vogue, Furla sau Ray-Ban.

Ramele de ochelari pot fi probate gratuit, iar clienții beneficiază de consultanță în alegerea ramei care să le avantajeze fizionomia feței. De asemenea, clienții pot alege din oferta bogată a magazinelor și alt gen de produse care țin de sănătatea ochilor, respectiv lentile de contact pentru cei care duc o viață activă, dar și soluții pentru întreținerea acestora.

Lentilele de contact, alternativa la ochelarii de vedere

Special pentru persoanele care duc o viață activă așa cum ar fi sportivii de performanță, dar și pentru cei care practică sportul ocazional, experții recomandă înlocuirea ochelarilor de vedere cu o variantă mai simplă, dar la fel de eficientă. Ne referim aici la lentilele de contact cu dioptrii, care oferă un confort sporit celor care le utilizează. Ele oferă nu numai confort, dar și siguranța unei vederi clare, fără teama că s-ar putea deteriora în timpul activităților de orice fel.

EXPERTOPTIC comercializează lentile de contact de la branduri de renume cum ar fi Bausch&Lomb sau Cooper Vision. Cu sau fără dioptrii, cu port redus sau extins, aici se găsesc inclusiv lentile colorate pentru schimbări de look spectaculoase. Înainte de utilizarea lentilelor de contact este recomandat un control amănunțit pentru siguranță și compatibilitate.

Reparații ochelari pe loc, într-un timp cât mai scurt cu putință

Pentru că ochelarii sunt purtați frecvent pot surveni mici incidente, cum ar fi pierderea unui șurub sau probleme cu brațele. Acestea sunt doar câteva din operațiile pe care locațiile EXPERTOPTIC le rezolvă pe loc, într-un timp cât mai scurt pentru clienți.

Nu este recomandată purtarea ochelarilor cu mici defecte, deoarece acestea agravează starea de sănătate a ochilor. De aceea, personalul calificat deține echipamentul necesar pentru a efectua aceste operații de mare finețe. De asemenea, vă poate sfătui cum să îi întrețineți pe viitor pentru a evita genul acesta de incidente.

Sănătatea ochilor este importantă. Pentru programări pentru consultații gratuite completați formularul de pe site.

Contact: 

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Postați comentarii