Pentru siguranta in trafic apeleaza periodic la servicii pentru roti si anvelope

Orice autoturism are nevoie sa fie intretinut in mod corespunzator pentru a functiona in parametrii optimi cat mai mult timp. Dincolo de intretinerea motorului, a cutiei de viteze sau a franelor, un aspect foarte important pentru orice sofer trebuie sa fie functionalitatea rotilor sau a anvelopelor. Tocmai din acest punct de vedere orice sofer care doreste sa fie in siguranta si sa ofere siguranta cand este in trafic trebuie sa aiba in vedere serviciile pentru roti si/sau anvelope.

Soferii din Romania sunt cu siguranta printre cei mai afectati din Europa atunci cand vine vorba despre rotile autoturismului pe care il conduc sau despre sistemul de directie al acestuia. Acest lucru in contextul in care foarte multe drumuri sunt de foarte slaba calitate si solicita enorm de mult anumite componente ale autoturismului. In cadrul serviciilor pentru roti si anvelope fiecare sofer poate beneficia de servicii pentru echilibrare roti, repararea si montajul anvelopelor, dar si de vulcanizarea anvelopelor.

Importanta serviciilor de echilibrare a rotilor

In momentul in care apelezi la un service autorizat pentru a beneficia de serviciile de echilibrare a rotilor vei beneficia de astfel de servicii atat pentru jantele de tabla, cat si pentru jantele de aliaj. Procesul de echilibrare a rotilor masinii tale se va efectua folosind echipamente moderne si foarte competitive. Rezultatul va consta intr-un echilibru perfect la nivelul rotilor masinii. In consecinta nu vei intampina probleme cu directia atunci cand te afli pe calea de rulare, iar functionarea masinii va fi la cele mai bune standarde. Mai mult, echilibrarea rotilor va preveni uzura rapida a cauciucului, va oferi o mai mare eficienta la franare si va aduce un plus de confort pentru sofer.

Vulcanizarea si repararea anvelopelor

Uneori exista posibilitatea de a repara anumite anvelope. Astfel se poate face o economie importanta prin faptul ca nu este nevoie de anvelope noi. Prin serviciile de vulcanizare auto sau de reparare a anvelopelor, orice sofer va putea sa foloseasca in continuare anvelope care au fost taiate, lovite sau intepate. Pentru acest lucru sunt folosite petice aplicate la rece.

Serviciile de montaj pentru anvelope

Tot in randul serviciilor care vizeaza rotile si anvelopele regasim serviciile de montaj anvelope. In cadrul acestor servicii procesul de montare a oricarui tip de anvelope se va baza pe folosirea pistoalelor profesionale, a rampelor pentru ridicarea autoturismului, dar si pe utilizarea de cricuri pneumatice sau de elevatoare. Toate aceste echipamente permit mecanicilor dintr-un service autorizat sa monteze sau sa demonteze intr-un timp scurt atat anvelope de dimensiuni foarte mari, cat si anvelope de dimensiuni reduse. Montajul anvelopelor este foarte important pentru siguranta in trafic a oricarui sofer si a celorlalti participanti la trafic.

Pentru a beneficia de toate aceste servicii, dar si de multe alte servicii in domeniul auto, poti sa ai in vedere service-ul Car Doctors F&F. Acest top service auto Timisoara pune la dispozitia tuturor soferilor o multime de servicii profesionale pentru a asigura deplina functionalitate a tuturor marcilor de autoturisme.

Postați comentarii