Placile de tego | unde le utilizam in mod eficient?

Afla tot despre placile de tego

Realizata dintr-un amestec de folie fenolica si furnir, placa tego este un material de constructie binecunoscut si este special fabricata pentru a facilita procesul de cofrare si decofrare pentru diverse proiecte realizate de constructori.

Scopul principal al materialului numit tego este de a satisface in mod specific nevoile si preferintele consumatorilor pentru proiecte private sau industriale. Ca material versatil, il veti putea folosi pentru cofraje si decofraje, precum si anti-alunecare. Chiar daca il folosesti in mod clasic pentru prima utilizare ca mai sus, nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca poti reutiliza acest produs in diferite scopuri.

Caracteristici de top si avantaje

tego

Tego este un material cu o varietate de proprietati, astfel incat poate fi folosit intr-o varietate de proiecte de constructie. Materia prima din care este realizat este lemnul de cea mai buna calitate, aspen sau mesteacan, in functie de preferinta. Pe suprafata placii este aplicata un film fenolic imprejmuit cu o margine intunecata pentru a preveni patrunderea umezelii in interior.

In functie de cerintele proiectului, se poate achizitiona un tego cu una dintre suprafetele antiderapante. Aceasta varianta poate fi folosita pentru acoperirea podurilor pentru vehicule grele, camioane si nave. De asemenea, poate fi folosit pentru a construi diverse platforme speciale, cum ar fi concerte, scene de spectacol etc. Aceste placi pot fi achizitionate in diferite grosimi, dupa cum este necesar pentru proiectul dumneavoastra.

Cumpara online din magazinul marola.ro!

Deci, daca sunteti in cautarea unui tego de calitate la un pret accesibil, verificati gama pe care Marola o are de oferit. Puteti folosi acest material tocmai pentru ca are o compozitie unica, rezistenta mecanica sporita si, de asemenea, beneficiaza de un strat continuu de material. Are si rezistenta la abraziune foarte mare, pe care cu greu o vei gasi in compozitia altor materiale. Toate aceste caracteristici il fac un material cu adevarat practic si util pentru tine.

Gaseste materiale de calitate si adecvate pentru proiectul tau online, pe marola.ro!

Postați comentarii