Plase de insecte pentru Termopane

Vara vine de la sine cu temperaturi placute, dar si cu o crestere a numarului de insecte care pot patrunde in interiorul unei case.

Pentru a mentine aceste mici vietuitoare la distanta si pentru a va bucura de aerul proaspat din exterior, plasele de insecte pentru termopane sunt o solutie eficienta si practica pentru orice locuinta,fie ca vorbim despre un apartament sau o casa.

Exista disponibile mai multe tipuri de plase impotriva insectelor iar in aceasta postare de pe blogul nostru va prezentam care sunt mai importante:

Plase insecte pe Balamale, Tip rulou si plase insecte tip Plisse.

  • Plase Insecte pe Balamale

Plasele pentru insecte pe balamale sunt o optiune tradionala pentru protejarea ferestrelor si usilor impotriva insectelor.

Aceste modele au balamale care permit deschiderea/inchiderea usoara a plaselor, permitand accesul liber catre exterior atunci cand este cazul.

Iata cateva caracteristici importante si avantaje ale acestor tipuri de plase:

Sunt foarte usor de instalat si de folosit, plasele pe balamale se deschid ca niste usi obisnuite, permitand accesul usor si rapid.

Ele sunt foarte rezistente pentru ca sunt fabricate din materiale care rezista in timp, cum este aluminiu sau PVC-ul,

Pot fi montate pe o gama mare de ferestre sau usi si pot fi adaptabile pentru a se potrivi dimensiunilor exacte.

Aceste modele de plase se pot monta/demonta ori de cate ori este nevoie, se recomanda totusi a fi indeparte de la ferestre pe timpul iernii, pentru a fi protejate si a rezista cat mai mult timp.

  • Plase insecte tip Rulou

Plasele impotriva insectelor de tip Rulou sunt o solutie compacta si estetica pentru protejarea impotriva insectelor de tot felul.

Ele sunt montate pe rame speciale si pot fi rulate/derulate in functie de nevoi.

Haideti sa vedem care sunt avantajele oferite de aceste plase tip rulou

Plasele de insecte tip rulou se intind de sus in jos si se pastreaza intr-un tub sau o cutie atunci cand ele nu sunt folosite, in asa fel ele nu ocupa mult spatiu si nu afecteaza aspectul ferestrei sau usii unde au fost instalate.

Ca si modelul pe balamale si acest model tip rulou, este usor de curatat si intretinut si nu necesita o mentenanta periodica.

Pot fi montate atat pe ferestrele cu deschidere glisanta, cat si pe cele cu deschidere batanta.

  • Plase insecte tip Plisse

Plase anti insecte, inovatie Japoneza, foarte moderne si performante.Se pot monta atat la ferestre cat si la usi pe orice tip de tamplarie si nu trebuie sa o demontezi pe timp de iarna.

Plasele tip Plisse se pot actiona atat orizontal cat si verticial, adica de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga.

Un avantaj mare al acestor plase este rezistenta foarte buna sitei care este fabricata din fibra de sticla ignifuga.

Plasele impotriva insectelor pentru ferestre termopan si usi va protejeaza locuinta impotriva acestora si va ofera posibilitatea sa va bucurati de aerul prospat al verii.

Indiferent de ce model de plasa veti alege pentru locuinta voastra, veti avea parte de un mediu la interior placut si protejat in sezonul calduros de vara.

Postați comentarii