Preturi imbatabile pentru calculatoare second-hand de calitate!

Cel mai important avantaj pe care il au cumparatorii de calculatoare second-hand este pretul redus, incomparabil cu cel pe care il are un produs nou. Profesionistii de la https://www.it-sh.ro testeaza calculatoarele inainte de a le comercializa, tocmai pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor lor. In contextul actual, firma isi desfasoara activitatea exclusiv in mediul online, asteptandu-si clientii cu cele mai bune oferte de pe piata.

Calculatoarele vandute de magazinul online sunt produse de brand-uri care se afla in topul preferintelor clientilor, cum ar fi: IBM, HP, Lenovo, Dell sau Acer.

Cele mai bune calculatoare second-hand

Calculatoarele second-hand care se vand in mediul online au preturi potrivite fiecarui buget. Cel mai mic pret perceput de catre un comerciant este de aproximativ 150 RON. Este vorba despre un calculator Lenovo, ThinkCentre M57 Core2Duo E4400 cu memorie de 1GB si o capacitate HDD de 80GB. In limita stocului disponibil, magazinul ofera si un mouse/ tastatura/ cabluri la achizitionarea calculatorului.

Un model ceva mai performant, insa cu un pret la fel de redus, de aproximativ 180 RON, este cel al brand-ului HP, Compaq DC7800SFF Core2Duo E6550, 2.33GHz cu o memorie de 2GB si o capacitate HDD de 80GB. De asemenea, pentru acest model este oferit bonus un accesoriu, fie un mouse, o tastatura sau cabluri, in limita stocului disponibil.

Calculatoare second-hand | Calculatoare SH | It-Sh.ro

calculatoare second-hand

Bineinteles, pentru pasionati sau pentru cei care au nevoie de performanta mai ridicata, exista calculatoare SH cu preturi ridicate, de aproximativ 13.000 RON. Unul dintre aceste calculatoare apartine brand-ului HP si este vorba despre o carcasa tip tower. Modelul placii video este Nvidia Quadro K4200 si are o capacitate a memoriei de 4GB. Produsul se vinde alaturi de cablul de curent si are o garantie comerciala de 60 luni.

In comert clientii pot gasi si sisteme desktop SH care se vand cu licenta de Windows 7 Home Refurbished sau cu licenta Windows 7 Professional Refurbished. Unul dintre acestea este calculatorul Dell Optiplex, care are un pret foarte accesibil, de 406 RON. Cu un model de procesor Core2Duo E8400 si 4GB capacitate RAM, calculatorul se afla in topul preferintelor cumparatorilor.

Postați comentarii