Probleme dentare frecvente care pot fi rezolvate in clinica stomatologica

Principalul motiv pentru care pacientii se prezinta in clinica dentara din sector 5 Twin Dent este durerea dentara care de multe ori este doar un efect al problemelor dentare ce pot aparea de-a lungul vietii la orice pacient, indiferent de varsta.

Sunt numeroase probleme care pot cauza durerea de dinti, iar diagnosticul corect poate fi pus exclusiv de medicul dentist care stabileste si cea mai buna varianta de tratament.

Ce probleme dentare trimit pacientii la clinica stomatologica sector 5?

Cea mai frecventa afectiune care cauzeaza durere si poate duce pana la necesitatea extragerii pulpei dentare sau pana la extractia dintilor este caria dentara.

Caria trebuie tratata de un medic dentist Uranus inca din stadiile incipiente in care se poate remedia si reface arhitectura dintelui cu materiale estetice.

Placa bacteriana si tartrul care se depun pe suprafata dintelui constituie o alta problema pentru care pacientii se prezinta la clinica https://twindent.ro pentru un detartraj profesionist. Controalele periodice si igienizarile regulate remediaza aceasta problema si previne aparitia parodontozei.

Gingivita si parodontoza, cei mai aprigi dusmani ai sanatatii dentare

Gingivita si problemele parodontale dau foarte multe batai de cap pacientilor care acuza sensibilitate, sangerari gingivale, mobilitate dentara, fiindu-le afectata chiar si structura de sustinere a dintilor.

Acestea se remediaza cu ajutorul tratamentelor specifice in care igiena are un rol important. Fara un tratament adecvat, parodontoza are consecinte devastatoare, ducand pana la pierderea dintilor.

Clinica dentara din sector 5 |  Medic dentist Uranus | TwinDent.ro

clinica stomatologica sector 5

Tratamentele ortodontice si impotriva eroziunii dentare – alte motive de prezentare la medicul dentist

Eroziunea dentara este o alta problema pentru care pacientii se prezinta la medicul specialist. Aceasta este caracterizata de pierderea de substanta dura dentara datorita atacarii smaltului de diferiti acizi. Simptomele variaza de la sensibilitate pana la fracturi de smalt.

Nu in ultimul rand, pacientii de toate varstele, de la cei mai tineri si pana la adultii trecuti de 30 de ani se prezinta la stomatolog pentru a corecta pozitionarea incorecta a dintilor pe arcada dentara.

Aceasta pozitionare se manifesta prin zambet inestetic, ocluzie incorecta si pana la dureri la nivelul mandibulei, necesitand tratament ortodontic.

Postați comentarii