Profita de avantajele licitatiilor online organizate de A10 by Artmark

Anul 2020 a insemnat o migrare tot mai mare inspre mediul online a unui numar foarte mare de domenii de activitate, iar acest lucru a venit ca urmare a pandemiei de coronovirus care a afectat intreaga lume. Toate domeniile de activitate au fost afectate de numeroasele restrictii adoptate in vederea limitarii raspandirii virusului, iar domeniul licitatiilor pentru obiecte de arta nu a facut exceptie.

In acest context, pentru a raspunde nevoilor venite din partea iubitorilor de arta si asteptarilor acelora care sperau ca anul 2020 va fi un an al noilor achizitii de valoare in cadrul licitatiilor, si domeniul licitatiilor s-a mutat in online prin organizarea de astfel de evenimente. In Romania cea mai mare galerie de arta si casa de licitatii din tara, A10 by Artmark, a organizat constant si periodic astfel de licitatii online.

Chiar daca licitatiile clasice intr-o galerie de arta sau la mari case de licitatii din tara noastra ofereau anumite trairi specifice si o adrenalina superioara prin prisma faptului ca se crea o energie aparte la fiecare astfel de eveniment, trebuie subliniat faptul ca si licitatiile online ofera anumite satisfactii si avantaje, mai ales in contextul epidemiologic generat de pandemia de coronavirus.

Un prim avantaj se refera la faptul ca pasionatii de obiecte de arta pot in continuare sa se bucure de oportunitatea de a licita si de a achizitiona tablouri, bijuterii, ceasuri sau alte obiecte de arta. Fie ca o fac din pasiunea pentru astfel de obiecte, fie ca doresc sa isi investeasca economiile in astfel de obiecte scoase la licitatie, cei care doresc sa participe la licitatii o pot face prin ceea ce o galerie de arta online precum A10 by Artmark scoate la licitatie in cadrul unor astfel de eveniment virtuale.

In aceste evenimente online sunt scoase la licitatie o multime de tablouri unicat, diferite ceasuri de colectie sau o mare varietate de bijuterii extrem de valoroase. Un alt avantaj al licitatiilor online este reprezentat de faptul ca poti participa la un astfel de eveniment din orice colt al tarii sau chiar al lumii.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscri pentru licitatia de care esti interesat si sa dispui de sumele necesare pentru a licita pentru acele obiecte de care esti interesat in a le achizitiona in urma licitatiei respective. Nu in ultimul rand, in contextul epidemiologic actual licitatiile online ofera si un plus de siguranta pentru sanatatea organizatorilor si a celor care doresc sa participe la un astfel de eveniment.

Cu toate ca atmosfera unei licitatii online nu este precum ce a unei licitatii clasice, trebuie spus ca de la inceputul pandemiei au avut loc vanzari record in cadrul licitatiilor online realizate in Romania de catre A10 by Artmark.

Aceasta galerie de arta si casa de licitatii a raportat un mare succes in cadrul evenimentelor organizate online indiferent daca se licita pentru ceasuri, tablouri sau bijuterii. Acest lucru demonstreaza interesul pasionatilor de obiecte de arta si obiecte de valoare pentru a investi in astfel de obiecte, dar si faptul ca licitatiile online pot fi oricand o solutie eficienta.

Postați comentarii