Reparatii televizoare

Mozy Service Electronice este o companie care oferă servicii de reparatii televizoare la domiciliul clientului, pentru o gamă largă de mărci, oriunde in București și județul Ilfov, la prețuri fără concurență.

Având personal bine pregătit, dedicat, orientat spre satisfacerea nevoilor clienților noștri, precum și echipamente de înaltă calitate, asigurăm service pentru oricare dintre modelele de televizoare LED, LCD sau Plasmă, la domiciliul clientului, în cel mai scurt timp, în orice sector al Bucureștiului sau în Ilfov, la cele mai mici prețuri și fără taxă de constatare sau deplasare și fără costuri ascunse.

Efectuăm reparații pentru o gamă largă de mărci de televizoare precum: Sony, Hisense, Samsung, LG, Daewoo, Phillips, JVC, Panasonic, Salora, Nordmende, Eboda, Orion, Toshiba, Horizon, Sanyo, Hitachi, Vortex, Nei, Grundig, Thomas, Tevion, Eurotech, Teletech, Vestel, Maxwell, No1, Bang&Olfusen, Sharp, Allview, Starlight, Eurotech, Cinex, Hyunday, Bluesky, precum și pentru mărci mai puțin cunoscute.

Garanția pe care o oferim este de 6 luni de zile la oricare dintre produsele reparate și datorită contractelor cu importatori direcți, beneficiem de cele mai mici prețuri pentru componente, ceea ce ne permite o eficientizare sporită a costurilor. Având un stoc mare de piese, peste 90% din reparațiile de televizoare, le efectuăm pe loc. În condițiile în care piesa defectă nu se găsește pe stoc, noi o achiziționăm în câteva zile, venim cu ea la dvs. acasă și o înlocuim. Doar la noi veți avea parte de consultanță gratuită cu privire la rentabilitatea reparației.

Deoarece punem preț pe calitatea lucrării, folosim doar componente noi, originale și de la distribuitori autorizați. De asemenea, echipamentele de care dispunem sunt de ultimă generație și fac posibilă efectuarea unei game largi de intervenții, direct la domiciliul dvs.

Pentru a contracta servicii de reparatii televizoare, vă invităm să luați legătura cu specialiștii noștri prin intermediul website-ului: https://reparatii-televizoare.com/ sau la numărul de telefon: 0799.269.589.Postați comentarii