Scapa rapid de celulita suparatoare prin procedura de cavitatie!

Ce este aceasta cavitatie?

Cavitatie este una dintre cele mai eficiente metode moderne de corectare si eliminare a excesului de tesut adipos.

Fysiogand foloseste echipamente sofisticate care combina frecventa radio si efectele de cavitatie prin formarea de microbule. Cresterea dimensiunii acestor microbule contribuie la permeabilitate si distruge membrana celulelor grase, lichefianta astfel. Folosind doar anumite frecvente, puteti atinge numai celulele adipoase, evitand astfel deteriorarea tesuturilor inconjuratoare.

Cunoaste si tu avantajele acum!

cavitatie

Cand aveti nevoie de o modalitate de a ajuta la reducerea stratului de grasime pe care nu mai doriti sa apara, aveti nevoie de un supliment pentru a merge la sala de sport. Grasimea din aceasta zona poate fi mai dificil de indepartat. Prin urmare, aveti nevoie de ajutor. Fysiogand te ajuta cu procedura de cavitatie anti celulita.

Sedintele de cavitatie variaza de la persoana la persoana. Totul depinde de zona de tratament si de ceea ce doriti dupa efectuarea acestor sedinte. De exemplu, aceste sesiuni ale unei persoane pot dura 20 sau 30 de minute. Sau poate dura pana la 60 de minute; beneficiile acestui proces nu se opresc aici. Se poate mentiona, de asemenea, ca stratul de celulita poate fi redus. Veti primi, de asemenea, sfaturi de intretinere a aspectului. Nu in ultimul rand, procesul de cavitatie va poate ajuta sa imbunatatiti circulatia locala si sa va tonifieze pielea.

Ce va recomanda specialistii?

Inainte de a planifica efectuarea unei proceduri de cavitatie pentru prima data si inainte de a intra la centru, primul lucru pe care trebuie sa-l faca un expert este sa intocmeasca o lista de recomandari.

Prin urmare, daca aveti diabet, epilepsie, osteoporoza, cancer, boli de piele, boli de ficat, insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, boli, sarcina sau alaptare, cel mai important aspect este sa nu beneficiati de acest tratament.

Nu consumati alimente bogate in grasimi cel putin o zi inainte de a incepe tratamentul. Inainte de tratament, in timpul tratamentului si dupa tratament, trebuie sa incercati sa mentineti o dieta echilibrata, pe cat posibil, fara alimente grase.

Va asteptam la Clinica de remodelare corporala Fysiogand, o experienta unica oferita de cei mai buni experti in domeniu.

Postați comentarii