Scurt ghid pentru clientii interesati de inchirieri auto ieftine

Atunci cand se gandesc la inchirieri auto ieftine, automat potentialii clienti au in minte bugetul redus pe care il au disponibil pentru aceste operatiuni. Din fericire, in Romania exista numeroase companii care le pun la dispozitie masini de inchiriat in Bucuresti pentru a calatori pe perioada sederii in tara sau in perioada in care au masina in service, la un raport calitate-pret foarte bun. Una din aceste companii, https://inchirieri-masini.ro s-a gandit sa explice clientilor tot ceea ce presupun serviciile de inchirieri masini.

Ce inseamna inchirieri auto ieftine?

Serviciile de inchirieri auto presupune oferirea clientilor interesati unor autoturisme pe durata unei zi, a unei saptamani, a mai multor zile sau, prin leasing operational, pe o perioada mai lunga.

Pe ce perioada poti inchiria o masina?

O masina se poate inchiria pe perioada solicitata de client, de la cateva zile, pana la cateva saptamani sau cateva luni, situatie in care clientul va primi un discount important.

Ce acte sunt necesare pentru a inchiria o masina?

Pentru a inchiria o masina sunt necesare, in primul rand, permisul de conducere si actul de identitate. Este foarte important ca potentialii clienti sa aiba si suma pe care o vor plati la inchiriere, si nu la predarea masinii.

Ce servicii platesc si clientii si cu ce suma trebuie sa fie pregatiti?

Clientii trebuie sa plateasca inclusiv costul inchirierii, care va fi exprimat de la bun inceput in momentul in care vor face calculul estimativ pe site. Rezervorul masinii va fi plin si numarul de kilometri nelimitati. Asigurarea, rovinieta, ITP-ul si toate celelalte taxe sunt platite de companie.

Inchirieri auto ieftine | Masini de inchiriat in Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto ieftine

Cum si unde se returneaza autoturismul?

Autoturismul inchiriat nu se returneaza neaparat din acelasi loc din care a fost ridicat sau primit, ci de comun acord cu reprezentantii companiei, la o ora, o data si o locatie stabilita.

Ce se intampla in cazul unui accident cu o masina inchiriata?

Masina inchiriata este asigurata Full Casco, ceea ce inseamna ca in caz de accident sau de furt, conducatorii auto vor avea responsabilitatea Collision Damage Waiver si Theft Protection, fiindu-le oferita inclusiv o masina la schimb.

Postați comentarii