Sedinte de ultrasunete pentru o piele ferma si corp tonifiat

Ce trebuie sa stii despre ultrasunete si beneficii

Din diverse motive, in randul doamnelor si domnilor, sedintele de remodelare cu ultrasunete devin din ce in ce mai populare. Prin urmare, recurg la aceasta metoda de remodelare corporala, deoarece este o procedura sigura si neinvaziva. Nu numai asta!

ultrasunete

Datorita acestor proceduri, sedinta in sine si indepartarea tesutului adipos se intampla foarte rapid. Acesta nu este un proces dureros si va poate ajuta sa obtineti rezultatele de care aveti nevoie pentru o lunga perioada de timp.

Chiar nu trebuie sa credeti ca trebuie sa recurgeti la metode chirurgicale dureroase pentru a gasi modul in care doriti sa slabiti.

Cui se adreseaza acest tratament

Cel mai frecvent, procedurile bazate pe ultrasunete sunt adesea utilizate in centrele de remodelare sau SPA-uri pentru a rezolva problemele faciale. Daca nu stiti pe care sa alegeti, puteti incepe prin a vizita linkul Centrului de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti: http://www.fysiogand.ro/ultrasunete/.

Acest tratament este foarte potrivit pentru ten, conturarea fetei, chirurgie non invaziva sau multe alte utilizari. Chiar si parti ale corpului care au o lungime de cativa centimetri, cum ar fi coapsele, abdomenul, picioarele sau bratele, sunt usor de deformate si remodelate atunci cand se utilizeaza tratamente cu ultrasunete.

Daca terapia cu ultrasunete a fost initial utilizata in domeniul medical pentru recuperare; acum procedura poate fi utilizata in domeniul remodelarii corporale. Se remarca pentru a redefini tonul si elasticitatea corpului.

Care sunt efectele

In ceea ce priveste efectele terapiei cu ultrasunete, va putem spune ca exista 4 efecte principale:

  1. Primul este fiziologic, poate spori permeabilitatea primului strat de celule adipoase si poate ajuta la lipoliza.
  2. Al doilea efect este fibrinoliza, care se caracterizeaza printr-un mic masaj profund, care rupe celulita.
  3. In al treilea rand, efectul ciclic este efectul de control termic. Produce vasodilatatie, imbunatateste circulatia sangelui si drenajul limfatic si elimina mai eficient toxinele din organism.
  4. Nu in ultimul rand este efectul de conditionare, in care ultrasunetele stimuleaza substantele active sa conditioneze si sa reduca greutatea. Toate acestea sunt pentru a patrunde mai usor adanc in tesut.

Postați comentarii