Servicii transport Romania-Germania-Romania

Germania a intrat într-un blocaj strict. Călătoria nu a fost interzisă, ci un apel emis pentru a se abține de la călătorii neesențiale. Frontierele rămân deschise. Iată ce trebuie să știți despre reglementările privind intrarea în Germania.

Alegeti servicii de transport persoane Romania-Germania.

Germania a trecut de la blocarea parțială, care a început în noiembrie, la noile borduri Covid dure de Crăciun. Magazinele neesențiale sunt închise în toată țara de miercuri (16 decembrie), la fel și școlile. Măsurile deja în vigoare din noiembrie, inclusiv restaurante închise, baruri, cafenele, facilități culturale și de agrement, au fost prelungite până pe 10 ianuarie. Restaurantele pot oferi în continuare servicii de luat masa. Înnoptările în hoteluri în scopuri turistice continuă să fie interzise. Muzeele și atracțiile turistice rămân închise.

În ce constau noile restricții?
Toate magazinele și serviciile neesențiale se vor închide până pe 10 ianuarie, inclusiv saloane de coafură care au rămas deschise sub actualul blocaj „lite”.


Școlile sunt îndemnate să trimită elevii acasă și să continue lecțiile online, precum și să prelungească vacanța de iarnă până pe 10 ianuarie.
Centrele de zi se vor închide, de asemenea, dar părinții vor putea să ia concedii plătite pentru a-și îngriji copiii.


Angajatorii sunt încurajați să le permită angajaților să lucreze de acasă.
Oamenilor nu li se va permite să bea alcool în public.


Evenimentele religioase din biserici, sinagogi și moschei pot avea loc dacă respectă regulile de igienă, dar cântatul comunitar nu este permis.
Statele încă intenționează să reducă restricțiile mai stricte de contact pentru 24-26 decembrie, astfel încât membrii apropiați ai familiei să poată petrece Crăciunul împreună – o gospodărie poate, în acest timp, să invite până la patru adulți din alte gospodării, dar numai din familia imediată, plus orice număr de copii sub 14 ani.

(P) Alegeti servicii de transport persoane Romania-Belgia – Retur.


Oamenii nu pot cumpăra artificii pentru Revelion.


Cancelarul a recomandat, de asemenea, ca familiile care intenționează să se întâlnească să se izoleze cu o săptămână înainte pentru a fi în siguranță

Țara este efectiv închisă turiștilor, însă, deoarece granițele rămân deschise, este încă posibil să pătrundă în Germania.

Regula de carantină pentru sosirile din zone cu risc străin rămâne în vigoare. Persoanele care sosesc dintr-o zonă de risc trebuie să facă o carantină timp de 10 zile, dar acest lucru poate fi încheiat cu un test de coronavirus negativ după cinci zile cel mai devreme. Testul nu mai este gratuit pentru persoanele care sosesc din zonele de risc. În plus, persoanele returnate din zonele cu risc trebuie să se înregistreze online la www.einreiseanmeldung.de. Noua aplicație web înlocuiește cardurile de ieșire din hârtie anterioare.

Avertismente de călătorie, zone de risc, cerințe de carantină: Pentru mulți dintre cititorii noștri, reglementările de intrare pentru Germania sunt confuze. Iată câteva răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de reglementările de intrare.

Toți potențialii călători sunt sfătuiți să caute cele mai noi informații înainte de a-și face bagajele. Ceea ce se aplică UE nu se aplică neapărat Germaniei. Reglementările în carantină nu se aplică diferit doar în UE, ci și în Germania. Pletora de reglementări, reguli și excepții de la regulă este confuză. Îi face pe oameni neliniștiți.

Postați comentarii