Sfaturi de la experti privind extensiile de gene

Extensiile de gene sunt compuse din gene sintetice individuale curbate, care respecta forma genelor naturale. Acestea sunt mai groase la baza si mai subtiri spre varf si se aplica pentru a da volum si alungire genelor naturale.

Avantajele extensiilor de gene de la Cupio

Extensiile de gene de la Cupio se remarca prin naturaletea si calitatea lor! Acestea sunt realizate din fire premium din par sintetic de nurca, motiv pentru care sunt extrem de usoare si au un aspect natural.

In plus, o pereche de extensii de gene CupioLash se simt foarte confortabil si raman la fel de usoare atat in mediul uscat, cat si in mediul umed. Au un luciu natural, astfel ca sunt ideale pentru realizarea unui look rafinat. Toate extensiile de gene sunt rezistente la apa si au o longevitate ridicata.

Cum aplici corect extensiile de gene?

In cazul in care esti incepatoare, avem cateva sfaturi pentru tine, astfel incat sa reusesti sa aplici intr-un mod corect extensiile de gene.

Este foarte important ca persoana caruia urmeaza sa ii aplici extensiile de gene sa nu aiba deloc aplicate pe genele naturale mascara sau alte produse de machiaj.

Potrivit expertilor, aplicarea extensiilor de gene incepe cu demachierea ochilor cu ajutorul unui produs ce nu contine ulei. Se curata bine genele naturale de orice urme de sebum, uleiuri sau alte impuritati. Se separa apoi genele naturale cu ajutorul unei pensete si se lasa loc liber firului (extensiei) ce urmeaza sa fie aplicat. Cu o alta penseta se aplica firul de extensie, dar asta numai dupa ce a fost trecut inainte prin adeziv. Se lipeste apoi de firul natural de par.

Procedura aplicarii extensiilor de gene se recomanda a fi realizata doar de un specialist. Rezultatul va fi unul exceptional!

Tips & tricks

Evita contactul cu apa timp de 48 de ore de la aplicarea extensiilor de gene (dus, ploaie, abur din sauna).

Evita demachiantele pe baza de uleiuri naturale si cremele grase. Acestea scad rezistenta extensiilor de gene. Dupa 48 de ore de la aplicarea lor, ai grija sa le cureti zilnic. Foloseste demachiante pe baza de apa sau chiar si apa, simpla.

Evita frecarea ochilor si folosirea produselor de machiaj foarte cremoase.

Perie zilnic extensiile de gene cu ajutorul periutei speciale, de la baza spre varf, in directia naturala a cresterii firelor de par.

Tipuri de extensii de gene

Există extensii de gene permanente pentru alungire, dar si pentru crearea volumului genelor naturale. De asemenea, exista extensii de gene fir cu fir sau smocuri. In functie de lungimea sau forma lor, exista extensii de gene scurte, medii, lungi sau curbate.

O varietate de extensii de gene permanente pot fi gasite la Cupio. Toate au o inalta calitate, sunt rezistente in timp si pot fi purtate pana la 6 saptamani.

Ce sunt extensiile de gene permanente?

Ce sunt, de fapt, extensiile de gene permanente? O ocazie de a avea, in permanenta, o privire incantatoare! Extensiile de gene contureaza ochiul astfel incat unele femei care poarta astfel de produse de frumusete, nu mai simt nevoia sa se machieze.

Extensiile de gene permanente ofera intensitate machiajului si sunt purtate de unele femei zi de zi, in timp ce altele aleg sa isi puna extensii de gene doar la ocazii speciale. Cert este ca aceste extensii de gene sunt foarte rezistente si, daca sunt intretinute corespunzator, isi pastreaza aspectul impecabil pentru mai multa vreme.

Aplicate corect, cu un adeziv corespunzator, acestea nu afecteaza genele naturale, putand fi purtate pe o perioada mai lunga de timp;

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Sfaturi de la experti privind extensiile de gene | PR de la A la Zreply
mai 13, 2021 at 6:50 am

[…] […]

Leave a reply