Sfaturi pentru alegerea de apartamente noi 2 camere Craiova

Pentru finalizarea achizitiei unui apartament nou sunt necesari mai multi pasi, de la contractul de rezervare pana la cazare.  

Sfatul 1: pentru cumpararea unor apartamente noi 2 camere Craiova, o vizita la fata locului este esentiala

Locatia fiind cuvantul cheie in orice achizitie imobiliara si deci mai precis achizitia unui apartament nou, o vizita este esentiala inainte de a semna rezervarea pentru o noua locuinta. Trebuie sa explorezi cartierul, zi si noapte, in diferite momente ale saptamanii sau lunii pentru a te bucura de atmosfera si mai ales pentru a evita surprizele neplacute precum un club de noapte pe strada dumneavoastra.

Sfatul 2: pentru finantarea de apartamente noi 2 camere Craiova, aplicati pentru un credit

La fel ca majoritatea cumparatorilor, cumpararea unui apartament nou necesita obtinerea unui credit. Chiar daca dobanzile sunt foarte atractive in acest moment, este totusi interesant sa existe concurenta si sa cautati, prin intermediul unui broker, pentru a obtine cea mai buna rata, dar si cea mai buna asigurare de credit. Nu are rost sa fi negociat pretul noului tau imobiliar, daca norocul tau este in alta parte.

Sfat 3: citeste cu atentie contractul pentru viitorele apartamente noi 2 camere Craiova

Ca si in cazul oricarei achizitii imobiliare in cladiri noi, este necesar sa se studieze cu atentie contractul de rezervare (si de vanzare ulterior) si tot ceea ce se refera la acesta. De exemplu, materialele si echipamentele care vor aparea in cele din urma in apartament.

Sfat 4: faceti o verificare atenta a noului apartament

Pana la predarea cheilor noului tau apartament, este necesar sa te asiguri ca drepturile si garantiile tale specifice sunt respectate. Acesta este motivul pentru care verificarea este o metoda foarte buna si un moment important in procesul de cumparare a unui nou imobil. Trebuie sa treci prin fiecare camera, cu instructiunile tehnice, tabele de culori si tot ce mai este necesar conform reglementarilor.

Sfaturi pe scurt pentru o achizitie reusita

– vizitati cartierul de mai multe ori.

– aflati despre proiectele urbane din sector.

– verificati seriozitatea dezvoltatorului imobiliar.

– anticipati bugetul proiectului dumneavoastra imobiliar.

– cititi cu atentie contractul de rezervare si cel pus in aplicare la achizitionare.

– treceti prin anuntul descriptiv.

– intocmiti un grafic de plata, avand un plan bine pus la punct.

– monitorizarea periodica a lucrarilor este importanta daca este necesar si va intereseaza.

Odata parcursi toti acesti pasi, te vei putea bucura de un apartament nou, cu cele mai noi standarde ecologice si de mediu.

Postați comentarii